Παρασκευάς: «Θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί»

Mετά το σκάουτινγκ, η προετοιμασία για τον Ολυμπιακό Βόλου ενόψει Λευκάδας

Η δράση στη Β’ Εθνική μπάσκετ άρχισε, ωστόσο ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκίνησε με… ρεπό, οπότε την ερχόμενη Κυριακή θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι για τη φετινή αγωνιστική περίοδο και μάλιστα εκτός έδρας, με αντίπαλο τη Δόξα Λευκάδας, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν κάνει και το σχετικό… σκάουτινγκ.

Η αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και Δόξα Λευκάδας ήταν μία πρώτης τάξης ευκαιρία για τα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου να δουν από κοντά τον αντίπαλό τους και να έχουν μία πρώτη εικόνα για το τι θ’ αντιμετωπίσουν την ερχόμενη Κυριακή. Συμπεράσματα λοιπόν βγήκαν και η προετοιμασία προσαρμόστηκε αναλόγως, όπως σημειώνει μιλώντας στο «Magnesiasports» και ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής του βολιώτικου συλλόγου, Γιώργος Παρασκευάς.

«Πρεμιέρα λοιπόν και για εμάς, και έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που θεωρώ ότι στο τέλος θα βρεθεί στην τετράδα. Παρακολουθώντας το παιχνίδι μεταξύ Νίκης και Δόξας Λευκάδας είδαμε κάποια πράγματα και πλέον δουλεύουμε πάνω σ’ αυτά και στα στοιχεία των αντιπάλων μας» είναι το πρώτο σχόλιο του Παρασκευά, που ξεκαθαρίζει παράλληλα ότι οι στόχοι του Ολυμπιακού Βόλου είναι διαφορετικοί σε σχέση με αυτούς των Λευκαδιτών.

«Εμείς στοχεύουμε ξεκάθαρα στην παραμονή στην κατηγορία. Από την άλλη, θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να πετύχουμε μία καλή εμφάνιση στη Λευκάδα και να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Θα παλέψουμε ξέροντας ότι έχουμε δύσκολο έργο μπροστά μας» σημειώνει ο «ερυθρόλευκος» power forward.

Από Σάββατο στη Λευκάδα

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου εξάλλου ολοκληρώνεται την Παρασκευή, με την «ερυθρόλευκη» αποστολή να ταξιδεύει για τη Λευκάδα από το ερχόμενο Σάββατο, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθεί με αυθημερόν μετακίνηση, ενώ αναμένεται καλώς εχόντων των πραγμάτων να είναι σχεδόν πλήρης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Βλιώρας αναμένεται να έχει στη διάθεσή του σχεδόν όλους τους παίκτες, καθώς στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Αγκρής, έχοντας ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Από την άλλη, δύσκολα θα είναι κοντά στην ομάδα ο Ευαγγελινός για προσωπικούς λόγους που τον κρατούν εκτός τις τελευταίες ημέρες, ενώ απών θα είναι και ο μεγάλος άτυχος της φετινής χρονιάς, ο Γιώργος Τσιακλάγκανος που βρίσκεται σε διαδικασία αποθεραπείας μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.