Παράταση στην ελπίδα ή υποβιβασμός για τον Ολυμπιακό Βόλου;

Μόνο τη νίκη θέλει σήμερα στην Κατερίνη οι «ερυθρόλευκοι»

Ή κερδίζει ή αποχαιρέτα την κατηγορία της Super League 2 σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου στην Κατερίνη απέναντι στον Πιερικό, για το εξ αναβολής παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής το οποίο πραγματοποιείται τώρα αφού όταν είχε οριστεί αρχικά είχαν καταγραφεί αρκετά κρούσματα κορωνοϊού στις τάξεις των σημερινών γηπεδούχων, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί η ημερομηνία διεξαγωγής.

Εναλλακτικά σενάρια δεν υπάρχουν για τον Ολυμπιακό Βόλου που θέλει να μειώσει τη διαφορά από την ομάδα της Κατερίνης στους δύο βαθμούς παίρνοντας το θετικό αποτέλεσμα σήμερα εκτός έδρας, καθώς τώρα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 25 βαθμούς έναντι 30 των «μελανόλευκων». Αν πάλι η βολιώτικη ομάδα ηττηθεί, ο Πιερικός θα ξεφύγει με οκτώ βαθμούς και η διαφορά δεν είναι διαχειρίσιμη από εκεί και πέρα στις 2 αγωνιστικές που θα απομένουν. Αν ο Ολυμπιακός Βόλου ηττηθεί σήμερα στην Κατερίνη, πολύ απλά οι διοικούντες της ΠΑΕ θα πρέπει να συνεχίσουν να κάνουν σχέδια για τη Γ’ Εθνική κατηγορία χωρίς αν…

Άλλωστε και ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» Τίμος Καβακάς στα τελευταία παιχνίδια, και ειδικά μετά την ήττα από τη Νίκη Βόλου, κάνει λόγο για μαθηματικές ελπίδες πού έχει η ομάδα του σχετικά με την υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία της Super League 2. Ωστόσο οι παίκτες, παρά το γεγονός ότι έχουν έρθει αντιμέτωποι με τη δύσκολη αυτή η βαθμολογική κατάσταση και με την πλάτη στον τοίχο καλούνται να κάνουν αυτό που πρέπει και να διεκδικήσουν απέναντι στο σύνολο του Γιώργου Βαζάκα (που ξεκίνησε φέτος ως προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου) το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Θέλει περισσότερα…

Σε περίπτωση νίκης αυτό θα είναι το ένα από τα τρία βήματα που χρειάζεται ο Ολυμπιακός Βόλου για να παραμείνει στην κατηγορία, αφού απομένουν και τα παιχνίδια της 33ης και 34ης αγωνιστικής, όπου κι εκεί έχει ανάγκη μόνο από θετικά αποτελέσματα, παρακολουθώντας παράλληλα και τα αποτελέσματα άλλων αγώνων.

Όσον αφορά τους απόντες, ο Θωμάς γραικός φαίνεται ότι δεν υπολογίζεται μετά τον τραυματισμό που του στέρησε και τη συμμετοχή στο παιχνίδι με την ΑΕΛ στη Λάρισα, ενώ εκτός δράσης έχει τεθεί και ο Φίλιππος Σκοπελίτης με τραυματισμό στο πόδι. Μάλιστα τη θέση του Σκοπελίτη αναμενόταν να πάρει στην αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου ο νεαρός Πέλκας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.