Παρουσιάστηκαν ρόστερ, νέες εμφανίσεις και διαρκείας του Ολυμπιακού Β. (photos)

Ρόκας, Ντούνης, Ράντι, Κουτσιανικούλης με τα διαρκείας ανά χείρας
Επιτυχημένη εκδήλωση στη “Φίλια Γη”, όπου ξεχώρισε η βράβευση της Ελ. Στάμου

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η εκδήλωση του Ολυμπιακού Βόλου στη «Φίλια Γη» το βράδυ της Δευτέρας λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League και φυσικά ο κόσμος της ομάδας εκτός από το να διασκεδάσει με τα τραγούδια του συγκροτήματος του Τάκη Ιωακειμίδη, είδε να παρουσιάζεται το ρόστερ της ομάδας και οι εμφανίσεις της. Παρουσιαστές ήταν οι δημοσιογράφοι Ευθύμης Χούτας και Αλίκη Φωτιάδου.

Αρχικά έγινε προβολή ενός βίντεο με τις αθλητικές εγκαταστάσεις στον Άγιο Γεώργιο Φερών  και των νέων γραφείων. Ακολούθησε η ομιλία του Νίκου Τσεκούρα, προέδρου του Ερασιτέχνη, που έκανε και τη βράβευση της Ελευθερίας Στάμου, αθλήτριας της τεχνικής κολύμβησης του συλλόγου με ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο της Αιγύπτου. Φυσικά χαιρετισμό απηύθυνε και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Ευριπίδης Τσιμπανάκος, που ζήτησε κυρίως στήριξη από τον κόσμο και διαβεβαίωσε πως ο Ολυμπιακός Βόλου θα χρησιμοποιήσει το γήπεδο της Νεάπολης, διαψεύδοντας φήμες περί του αντιθέτου. Παράλληλα, ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη αλλά και ειδικά τον δικηγόρο κ. Χαρμάνη για την προσφορά τους, ενώ το μήνυμά τους διά μέσου των εκπροσώπων τους έστειλαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Μπουκώρος και Μαραβέγιας.

Αμέσως μετά ανέλαβαν την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας που αντιστοιχούσαν σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες οι ποδοσφαιριστές Ρόκας, Ντούνης, Ράντι και Κουτσιανικούλης, ενώ δεν μπόρεσε να δώσει το παρών λόγω προσωπικών υποχρεώσεων ο γιος του Τάκη Συνετόπουλου, που ήταν προγραμματισμένο να πάρει το πρώτο εισιτήριο διαρκείας. Πάντως προβλήθηκε βίντεο με ιστορικές φωτογραφίες του μεγάλου άσου του παρελθόντος και αναγνώστηκε ένα σύντομο βιογραφικό του, με την ευχή ο Ολυμπιακός Β. να επιστρέψει στη φυσική του έδρα, που φέρει το όνομά του.

Ασφαλώς δε θα μπορούσε να λείψει η παρουσίαση του προπονητικού τιμ (κ.κ. Γράφας, Τσιγαρίδας, Γεωργιάδης, Κούγκουλος), του τεχνικού διευθυντή  και του υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος κ.κ. Παππά και Παπακωνσταντίνου, του γενικού αρχηγού Γ. Θεοδωρίδης), αλλά και των Λευτέρη Τασιόπουλου (υπεύθυνος διοργάνωσης αγώνων) και Μίλτου Μαργαρού (υπεύθυνος γραφείων).

Οι παίκτες στη συνέχεια άκουγαν ένας-ένας το όνομά του και παρουσιάζονταν στον κόσμο, που τους χειροκροτούσε, ενώ το ίδιο έγινε και με τους πιτσιρικάδες της Κ17, που πήραν μάλιστα το θερμότερο χειροκρότημα (το παρών έδωσαν και οι άνθρωποι του τεχνικού επιτελείου της Κ17).

Σε ό,τι αφορά τις φανέλες που παρουσιάστηκαν από όμορφα κορίτσια,  αυτές ήταν η κλασική ερυθρόλευκη  η λευκή,  η λαχανί και οι τρεις εμφανίσεις των τερματοφυλάκων (μαύρη, κοραλί, λαχανί). Την τελευταία φόρεσε ο νεαρός τερματοφύλακας Ζάχος.

Τέλος, απροετοίμαστος, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος, πιάστηκε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, που κλήθηκε κι αυτός να πει δύο λόγια από μικροφώνου στον κόσμο της ομάδας, κάνοντας σαφές ότι αυτή θα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους.

Από τη μεριά του ο ταμίας του Ερασιτέχνη, Δ. Πέγιος, επισήμανε ότι δεν πρόκειται να ξαναχρεωθεί η ΠΑΕ, κάτι που οδήγησε στο πρόσφατο παρελθόν στη διάλυσή της.

Τελευταίος ομιλητής ήταν ο Dr Ζ. Παπανικολάου, επιστημονικός συνεργάτης της Κ17, που διαβεβαίωσε τους γονείς των παιδιών ότι βρίσκονται σε πολύ καλά χέρια.

Να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ ευχαρίστησε επιχειρήσεις αλλά και ανθρώπους που βοηθούν την ομάδα. Αυτοί είναι οι:

Γυροβόλος

Τσιπουράδικο: Αλάτι

Τσιπουράδικο: Ιώδιο

Σιούρας Ξύλινες Δημιουργίες

GYΜ WAY

Καλλονή Hotel

Ιατρική Απεικόνιση

Pepsi

Κλινική Ελπίς και ειδικά τον γιατρό Μπουκή Ευστράτιο

Θοδωρής Ανδρέου φαρμακείο

Φυσιοθεραπεύτρια Παρισένια Παξινού

Τα κορίτσια που παρουσίασαν τις εμφανίσεις της ομάδας

Παρουσιάστηκε το ρόστερ της πρώτης ομάδας

Θερμό χειροκρότημα εξασφάλισε από τους φιλάθλους η Κ17

Το προπονητικό team της πρώτης ομάδας

Από αριστερά οι κ.κ. Παππάς, Παπακωνσταντίνου, Θεοδωρίδης και Τασιόπουλος

 

Η Ελευθερία Στάμου βραβεύθηκε από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Ν. Τσεκούρα
Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο
Ο Ν. Τσεκούρας στην ομιλία του

Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος στη Φίλια Γη

Ο Δημήτρης Πέγιος

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.