Παιδιά ως 18 ετών και γυναίκες δωρεάν στο ματς Νίκη-Αστέρας Ιτέας

Θέλει πολύ κόσμο την Κυριακή η διοίκηση πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου

Μιλώντας ο Νίκος Ιμεράι  στον Blue Heart Fm, 105.1 και την εκπομπή του Γιώργου Μαστρογιάννη ενημέρωσε πως αποφάσισε τα παιδιά έως 18 ετών αλλά και οι γυναίκες να μπουν δωρεάν στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Αστέρα Ιτέας. Είναι μία πολύ θετική κίνηση της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, που γίνεται μία αγωνιστική πριν το  μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου και σκοπός είναι να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμος, για να επιβραβεύσει τους ποδοσφαιριστές για την εξαιρετική πορεία που πραγματοποιούν, όπως είπε  κ. Ιμεράι. Ουσιαστικά, στη διοίκηση θέλουν να αποτελέσει η πολυάριθμη παρουσία του κόσμου και μία τονωτική ένεση για τους ποδοσφαιριστές πριν το el Clasico του Βόλου, που θα κρίνει σε ένα μεγάλο βαθμό τον τίτλο. Βέβαια και οι ίδιοι οι παίκτες πρέπει να κάνουν για μία ακόμη φορά το καθήκον τους και να πάρουν το δωδέκατο συνεχόμενο τρίποντο στο πρωτάθλημα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση, χωρίς αυτό να αποτελεί είδηση, είναι πάρα πολύ συνεπής στο οικονομικό κομμάτι απέναντι στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου πρόσθεσε ότι η ουσία είναι να έρχονται όσο πιο πολλοί φίλαθλοι στο γήπεδο, αφού η ψυχή της Νίκης, που είναι μεγάλη ομάδα, είναι ο κόσμος της, τονίζοντας ότι όσες κατηγορίες και να ανέβει, αν δεν έχει φιλάθλους δίπλα της, δεν έχει νόημα.

Από τη μεριά του και ο λαός της Νίκης έχει κίνητρο να πάει στο Πανθεσσαλικό μαζικά την Κυριακή, καθώς εκτός όλων των παραπάνω θα ξαναδεί την ομάδα αγωνιζόμενη εντός έδρας στις 24 Μαρτίου κόντρα στον Γ.Σ. Αλμυρού. Κι αυτό γιατί μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου, που είναι ο γηπεδούχος, ακολουθεί αυτή με την Αναγέννηση Καρδίτσας, που θα κερδηθεί με 3-0 άνευ αγώνος, αφού οι “κιτρινόμαυροι” έχουν αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, και δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Φωκικό και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ενώ υπάρχει και η διακοπή στις 10 Μαρτίου λόγω της Καθαράς Δευτέρας, που φέτος πέφτει στις 11/3.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.