Πέγιος: Το μετοχολόγιο της Πύδνας έχει μια κυρία με 3% σαν μεγαλομέτοχο

Στη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού Βόλου τη Δευτέρα στο ΠΑΡΚ τον λόγο πήρε και ο ταμίας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Δημήτρης Πέγιος, ο οποίος μίλησε για την έμπρακτη οικονομική στήριξη του κόσμου στην ομάδα και πως η δήλωση του δημάρχου ότι θα πάνε χαμένα τα λεφτά των ερυθρόλευκων φιλάθλων δεν επαληθεύθηκε, αφού η ομάδα βγήκε κατηγορία, αντίθετα χαμένα μπορεί να πάνε τα χρήματα των άγνωστων επενδυτών της Πύδνας (σ.σ. ΝΠΣ), που εμφανίζει ως μεγαλομέτοχο μία κυρία με 3%.  Αναλυτικά η τοποθέτηση του κ. Πέγιου:

“Πραγματικά ήταν μεγάλη η βοήθειά του κόσμου κι ειδικά από τη στιγμή που κι ο προϋπολογισμός μας αναγκάστηκε να αυξηθεί κατά ένα ποσοστό, γιατί είχαμε αντίπαλο τη Νίκη, μία ομάδα με επίσης πολύ μεγάλο μπάτζετ. Οι συνθήκες άλλαξαν, λοιπόν. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τον κόσμο της ομάδας και σε μία εποχή, όπως είπε κι ο πρόεδρος πριν, που ο απερχόμενος δήμαρχος είχε δηλώσει δημόσια να μη βοηθήσουν οι επαγγελματίες της πόλης, αυτοί που μπορούν δηλαδή, τις δύο ομάδες, μία δήλωση που δε θα την έκανε, πιστεύω, ούτε ο χειρότερος χαρακτήρας, δεν υπάρχει αυτή η δήλωση. Είπε ότι θα πάνε χαμένα τα λεφτά τους, αλλά δεν πήγαν, γιατί η ομάδα ανέβηκε κατηγορία, χαμένα μπορεί να πάνε τα λεφτά κάποιων επενδυτών, όπως είπε ο πρόεδρος, που δεν ξέρουμε ποιοι είναι, γιατί, όπως είπε κι ο πρόεδρος, το μετοχολόγιο της Πύδνας παρουσιάζει μια κυρία με 3% σαν μεγαλομέτοχο. Από ‘κει και πέρα, ο κόσμος του Ολυμπιακού μίλησε. Μίλησε με την παρουσία του στο γήπεδο και την οικονομική του βοήθεια, η οποία ήταν σημαντική, με τις εποχές να είναι δύσκολες για ένα ερασιτεχνικό σωματείο, όπως ήμασταν μέχρι τώρα.

Επειδή πέρασα κι από τα μέσα ενημέρωσης, να ευχαριστήσουμε τα παιδιά που είναι εδώ, είναι πραγματικά συγκινητικό, γιατί ήσασταν όλη τη χρονιά δίπλα μας. Λυπάμαι πολύ για δύο κανάλια τηλεοπτικά, τα οποία ενώ από τον Ολυμπιακό έχουν κερδίσει τόσα χρόνια πάρα πολλά, και στις εκπομπές τους και σε οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο, σήμερα κλήθηκαν να παραστούν και δεν είναι εδώ. Είναι λυπηρό, αυτό στην ομάδα της Πύδνας δε θα το έκαναν ποτέ. Αλλά ο καιρός έχει γυρίσματα”.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.