Παίκτης της Νίκης επίσημα ο Κώστας Δεμηρτζόγλου

Η Νίκη Βόλου ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Κώστα Δεμηρτζόγλου, που αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της ομάδας τη χειμερινή περίοδο. Η ανακοίνωση:

“Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Δεμηρτζόγλου.

Ο Κώστας Δεμηρτζόγλου είναι 24 ετών, ξεκίνησε την καριέρα του από την U19 του ΠΑΟΚ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Αιγινιακό (2013-16), στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, στον Διαγόρα Σεβαστής και στον ΝΠΣ Βόλος, με τον οποίο τη σεζόν 2017-2018 είχε 21 συμμετοχές, έχοντας σκοράρει 3 φορές. Με τη φανέλα του Διαγόρα Σεβαστής, την περίοδο 2016-17 πέτυχε 14 γκολ σε 28 συμμετοχές.

Ο Κώστας Δεμηρτζόγλου δήλωσε ως ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα όπως η Νίκη Βόλου. Γνωρίζω τον σύλλογο, γνωρίζω τη δυναμική του και τον κόσμο του. Εύχομαι να είμαι υγιής, ώστε να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου, για να επιτευχθεί ο στόχος της ομάδας που φυσικά δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Football League. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και στο τέλος όλοι να χαμογελάσουμε».

Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας.”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.