Πέρασε από τη Μελίκη η Νίκη Βόλου με 66-77!

Μέσα σε μία δύσκολη έδρα, η Νίκη Βόλου έδειξε χαρακτήρα και πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στη Μελίκη με 66-77 ζευγαρώνοντας τις νίκες της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας και κάνοντας το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα!

Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, με τη Νίκη να έχει μία οριακή διαφορά υπέρ της, ενώ η Μελίκη δικαιολόγησε απόλυτα τον χαρακτήρα της δυνατής ομάδας που τη συνοδεύει. Όμως τον Σάκη Κουτίνα τον συνοδεύει ο χαρακτηρισμός του σκόρερ, και αυτό απέδειξε για μία ακόμη φορά ο εκ των αρχηγών της Νίκης.

Επτά τρίποντα, 36 συνολικά πόντοι και άξιοι συμπαραστάτες του οι Λόλας με 12 και Σαριμπαλίδης με 9 πόντους αντίστοιχα. Ασταμάτητη η Νίκη με ασταμάτητο τον Κουτίνα πήρε μία διαφορά οκτώ πόντων στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου (μείωσε με μία εύστοχη βολή από τους 9 που ήταν ο Ημερίδης) και μέχρι τα μέσα του τετάρτου δεκαλέπτου οι γηπεδούχοι πίεζαν. Ωστόσο η Νίκη έδειξε χαρακτήρα και αμυντικά, πήρε αυτά που ήθελε και έφτασε δικαίως στη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 21-22, 41-45, 54-62, 66-77

Mελίκη: Λιόλιος 5 (1), Μαυρίδης 21 (2), Μόρας 4, Κυριακού 3 (1), Εσέρπογλου, Ημερίδης 17 (1), Πεϊμανίδης, Καρκάρας 8, Λέφας, Ιωάννου 5, Ρογκότης 3.

Νίκη Βόλου (Κοσμάτος-Μαύρος): Κωστούλας 2, Βερτζάγιας 6 (1), Σαριμπαλίδης 9 (3), Διγενής 2, Ευτυχίδης, Κουτίνας 36 (7), Φιλιππόπουλος 3, Μπουσκολίτης 5 (1), Μπούρας, Τάσσος 2, Λόλας 12, Δελετζές.

Από την αποστολή της Νίκης Βόλου απουσίασε ο εκ των αρχηγών της ομάδας, Παναγιώτης Τσώλης. Αμφότερες οι πλευρές επικαλούνται επαγγελματικές υποχρεώσεις του παίκτη.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.