Πέρασε από την Αγριά ο ΓΣ Αλμυρού, 70-75 νίκη εκτός έδρας

Παραλίγο την ανατροπή οι γηπεδούχοι

Με τον Μιχάλη Πολίτη να σημειώνει 28 πόντους με τέσσερα εύστοχα τρίποντα, ο ΓΣ Αλμυρού πήρε τη νίκη στο ντέρμπι της Μαγνησίας, επικρατώντας 70-75 στην έδρα της Αγριάς.

Ωστόσο η Αγριά παραλίγο να κάνει την ανατροπή, ωστόσο κάποιες λανθασμένες επιλογές στο τέλος δεν της επέτρεψαν έστω να στείλει στην παράταση το παιχνίδι.

Η αρχή του αγώνα και η μεγαλύτερη διάρκειά του βρήκε τον ΓΣ Αλμυρού να είναι μπροστά στο σκορ, και την Αγριά να προσπαθεί να κρατηθεί κοντά. Ωστόσο κάθε φορά που οι γηπεδούχοι πλησίαζαν κάπως, κάτι γινόταν και ο ΓΣΑ έπαιρνε πόντους, με τον Πολίτη να είναι «ζεστός» και να δίνει πολλές επιθετικές λύσεις στην ομάδα του.

Βέβαια, το 47-59 του τρίτου δεκαλέπτου δεν αρκούσε στον ΓΣΑ να έχει ένα εύκολο φινάλε, με την Αγριά να ροκανίζει τη διαφορά και να φτάνει στο -3 (70-73) έχοντας και την επίθεση. Όμως αντί να ψάξει το τρίποντο που στα τελευταία δευτερόλεπτα θα της έδινε το δικαίωμα να διεκδικήσει τουλάχιστον στην παράταση κάτι καλύτερο, ο Σούλκο επέλεξε τη λύση του δίποντου, στο οποίο αστόχησε. Ο Πολίτης πήρε το ριμπάουντ και κέρδισε το φάουλ για να διαμορφώσει με δύο εύστοχες βολές στη συνέχεια το τελικό 70-75.

Τα δεκάλεπτα: 17-22, 32-43, 47-59, 70-75

Αγριά (Γκουγκουτούδης-Στρατίκης): Κουρατίδης, Λουκίδης, Καραμανλής 8 (1), Σακκάς 14 (2), Σταυροθεόδωρος 6, Διγενής 10, Σούλκο 15 (2), Κοψιαλής 8 (2), Ρόσσιος, Αμπάρης Σκαμάγκας 3, Χαρχαρής 6.

ΓΣ Αλμυρού (Νάνης): Κοντοστάθης 5 (1), Μυλωνάς, Μαμούρας 7, Παπούλιας 12, Μασούρας, Πολίτης 28 (4), Τσαβές 2, Χασιώτης, Νάκος, Γώγουλας 5 (1), Τάσσος 14, Βαλαμούτης 2

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.