Πέρασε από τον Σαρακηνό με 1-2 ο Γ.Σ. Αλμυρού

Ο Σαρακηνός μπορεί να άνοιξε το σκορ με γκολ από τ’ αποδυτήρια απέναντι στον ΓΣ Αλμυρού, ωστόσο δεν ολοκλήρωσε την έκπληξη, με τον Αλμυρό να επικρατεί τελικά 1-2 με ανατροπή για το κύπελλο ΕΠΣΘ και να περνά στην επόμενη φάση.

Στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, υπό καταρρακτώδη βροχή, ο Μαυρίδης εκτέλεσε το κόρνερ, για να πιάσει την κεφαλιά ο Γκλαβίνης, και παρά την προσπάθεια των αμυντικών η μπάλα πέρασε τη γραμμή, όπως έδειξε, και ο πρώτος βοηθός της αναμέτρησης.

Στη συνέχεια ο Αλμυρός αντέδρασε και κέρδισε πέναλτι στο 20′ για χέρι αμυνόμενου, με τον Καραλούλη να σκοράρει και να κάνει το 1-1, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης και στο 63’ ο Πρόδρομος Κουτσούκης εκτέλεσε το φάουλ και ο Λάμπος έπιασε την κεφαλιά, για να γράψει το 1-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Γιοβάνης, Σιδηρόπουλος (81’ Βασιλείου), Γιαμαλής, Μοράλες, Μαυρίδης, Δημόπουλος Κ. (70’ Δημόπουλος Ρ.), Γώγος (80’ Κουτσογιάννης), Αϊντίνι (46’ Αντωνίου), Γκλαβίνης, Τσιουρής

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Φλίγκος, Λάμπος (85’ Παπαεμμανουηλίδης), Κουκουτής (60’ Κουτσούκης Πρ.), Χολέβας, Κυριάκος, Κόκκας, Καραλούλης (65’ Κουτσούκης Γ.), Αγγελής, Βαγενάς, Κοντοβάς (85’ Πατσέκο), Αλαμάνης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.