Περιμένει και η Νίκη Βόλου τις εξελίξεις για τα ποσά από το στοίχημα

Στην αναμονή ένα ολόκληρο πρωτάθλημα

Τι εξελίξεις στα οικονομικά περιμένει η Νίκη Βόλου και ολόκληρη η Super League 2, αν και ακόμη το τοπίο δεν αλλάζει και όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα έχουμε αγωνιστική δράση και το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

Κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο για νέα συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και εκπροσώπους της Λίγκας για να γίνει μία νέα απόπειρα να βρεθεί λύση σε ό,τι έχει να κάνει με την απόδοση και το ύψος των χρημάτων που προκύπτουν για τις ΠΑΕ από τη φορολόγηση των κερδών του Στοιχήματος.

Μπορεί ν’ αλλάξει κάτι; Aυτό είναι ένα καλό ερώτημα, αλλά δεν εξαρτάται προφανώς μόνο από τον Λευτέρη Αυγενάκη. Η απόφαση εδράζει σε Κοινή Υπουργική Απόφαση, και από την πλευρά του Υπουργείου Οικονομικών δεν φαίνεται ν’ αλλάζει σε ό,τι αφορά το ύψος των χρημάτων. Δεν λείπουν βέβαια οι φωνές ν’ αφαιρεθούν χρήματα από τα 30,5 εκατομμύρια ευρώ που προορίζονται για τον ερασιτεχνικό Αθλητισμό ώστε να δοθούν στη Super League 2!

Γυμναστήριο με φόντο το Βελεστίνο

Όσον αφορά τις προπονήσεις της Νίκης Βόλου, είναι δεδομένο ότι αυτές συνεχίζονται προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη κατά 100% στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Βέβαια, η χιονόπτωση στον Βόλο δεν επέτρεψε να γίνουν και πολλά την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου εκτός κλειστού χώρου, οπότε πέρα από τρέξιμο, οι παίκτες της Νίκης αφοσιώθηκαν στο γυμναστήριο. Αν δεν επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες της Τετάρτης να γίνει προπόνηση σε κάποιο γήπεδο στον Βόλο, τότε οι «κυανόλευκοι» θα βρεθούν στο Βελεστίνο για να προπονηθούν εκεί, αν γίνεται και στο δημοτικό γήπεδο της γειτονικής πόλης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.