Περιμένει και παλεύει η Νίκη Βόλου…

Καθοριστικές αναμετρήσεις στις τρεις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Football League, με τη Νίκη Βόλου να χάνει το περασμένο Σάββατο μία «χρυσή» ευκαιρία ώστε να αφήσει τουλάχιστον μία ομάδα πίσω της στη μάχη αποφυγή του υποβιβασμού.

Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί οι καταστάσεις, οι «κυανόλευκοι» δεν έχουν εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή τους, ώστε να συμπεριληφθούν στη διαδικασία της αναδιάρθρωσης. Το 2-2 με την Καλαμάτα στέρησε δύο πολύτιμους βαθμούς από τη Νίκη, που αν τους είχε σήμερα θα είχε αφήσει πίσω της τουλάχιστον τον Αστέρα Βλαχιώτη, με την ομάδα της Μεσσηνίας να είναι ουραγός με επτά βαθμούς έναντι 17 της Νίκης Βόλου. Ωστόσο ο Αστέρας έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με τον Ασπρόπυργο, που έχει 8 βαθμούς, με την αναμέτρηση να διεξάγεται μεθαύριο Τετάρτη, 9 Ιουνίου.

Θεωρητικά και μαθηματικά λοιπόν η Νίκη ακόμη κινδυνεύει, από τη στιγμή που και οι δύο αντίπαλοι μπορούν να υπερκαλύψουν τη διαφορά που τους χωρίζει από τους «κυανόλευκους». Ωστόσο στις δηλώσεις του, ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης εξέφρασε την πίστη του ότι η ομάδα θα τα καταφέρει.

«Γίνονται αυτά, ήρεμα πάμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι καθοριστικό και πρέπει να το κερδίσουμε οπωσδήποτε. Με συγκέντρωση όλοι να φέρουμε το αποτέλεσμα που θα φέρει την ομάδα στην από επάνω κατηγορία. Πιστεύω υπάρχει η δυνατότητα να πάρουμε βαθμούς και στα τρία παιχνίδια που απομένουν και να μην παλεύει η ομάδα να εξασφαλίσει πόντο-πόντο την βαθμολογία και να μπορέσουμε έως το τέλος να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μπορούμε και να δούμε ήρεμα την επόμενη χρονιά» δήλωσε ο έμπειρος προπονητής μετά το τέλος του αγώνα με την Καλαμάτα.

Καθοριστικές αναμετρήσεις

Η Νίκη έχει λοιπόν τρία παιχνίδια μπροστά της, και για τη 16η αγωνιστική, αφού έχει μάθει τι θα γίνει μεθαύριο Τετάρτη ανάμεσα σε Ασπρόπυργο και Αστέρα Βλαχιώτη, υποδέχεται την πρώτη ομάδα, με στόχο αποκλειστικά και μόνο την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Από εκεί και πέρα, η Νίκη Βόλου θα δοκιμαστεί στην Καλλιθέα, ενώ το φινάλε θα γίνει εκτός έδρας με αντίπαλο την Επισκοπή. Αν προσέξει και παίξει με βάση τις πραγματικές της δυνατότητες, η Νίκη μπορεί να είναι τη νέα χρονιά στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.