Περιμένει και προετοιμάζεται η Νίκη

Ενώ η διοίκηση της Νίκης προετοιμάζεται για το τι θα ακολουθήσει στο αυριανό ΔΣ της Ένωσης SL2-FL, επιμένοντας στην προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο και βλέποντας τη διοργανώτρια Αρχή να πιέζει με τον τρόπο της, το αγωνιστικό κομμάτι συνεχίζει σε καθημερινή βάση με προπονήσεις, προκειμένου να είναι έτοιμο για κάθε ενδεχόμενο και με φιλικά να έχουν ήδη ενταχθεί στο πρόγραμμά του.

Το πρόγραμμα περιλάμβαανε για μία ακόμη ημέρα πρωινή προπόνηση, αυτή τη φορά στο γήπεδο της Νεάπολης, με ασκήσεις κινητικότητας αρχικά και με παιχνίδι αλλαγής μπάλας με αυτοματισμούς. Επίσης ο Στάικος Βεργέτης είδε τους παίκτες του και σε αγωνιστικές συνθήκες, καθώς πραγματοποιήθηκε ένα εσωτερικό τουρνουά 6×6, μ τρεις ομάδες, ενώ δόθηκε έμφαση σε τρεξίματα και τελειώματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Μπιτσάκος και Ροχάνο που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς έβγαλαν για μία ακόμη ημέρα το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, χωρίς να συμμετέχουν στο εσωτερικό τουρνουά, ενώ αναμένεται στον Βόλο και ο Σωτήρης Μπαλάφας, ξεπερνώντας σταδιακά τον τραυματισμό του και ετοιμάζεται και αυτός να μπει στο προπονητικό πρόγραμμα. Εκτός προπονήσεων, επίσης λόγω τραυματισμού παραμένει ο Μανώλης Αλιατίδης.

Στα εξωαγωνιστικά, η πιθανότητα κλήρωσης σήμερα για το πρόγραμμα, έφερε μία σχετική κινητοποίηση στις τάξεις της ΠΑΕ, ωστόσο τονίζεται ότι αυτό λίγη σημασία έχει, αφού είναι θέμα των αρμοδίων να βρουν τις απαραίτητες λύσεις. Άλλωστε και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σε εξέλιξη είναι, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.