Περιμένει τα δελτία ο ΓΣ Αλμυρού-Ετοιμάζεται για το κύπελλο

Εκτός δράσης για τέσσερις μήνες ο Καναβός

 

Σε ρυθμούς ανακοινώσεων κινείται τις τελευταίες ημέρες ο ΓΣ Αλμυρού, επισημοποιώντας τις συμφωνίες με ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη ενταχθεί στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας, και ετοιμάζεται παράλληλα και για την αναμέτρηση του κυπέλλου ΕΠΣΘ την Κυριακή με αντίπαλο τον Άνθιμο Γαζή, όντας το φαβορί για την πρόκριση.

Ωστόσο το τεχνικό επιτελείο της ομάδας περιμένει και την έκδοση των δελτίων των ποδοσφαιριστών προκειμένου να φανεί ποιοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι για να χρησιμοποιηθούν είτε στη βασική ενδεκάδα είτε για να βρεθούν στον πάγκο. Μέχρι και το Σάββατο πάντως το τοπίο και για τον ΓΣ Αλμυρού και για όλες τις ομάδες θα έχει ξεκαθαρίσει, με προτεραιότητα βέβαια τους συλλόγους που έχουν αγωνιστική δράση το ερχόμενο Σάββατο.

Αγωνιστικά, εκτός δράσης για τέσσερις περίπου μήνες τίθεται ο Θανάσης Καναβός, αφού ο τραυματισμός του στο φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας ήταν τελικά σοβαρός, αφού υπέστη μερική ρήξη χιαστί συνδέσμων. Έτσι θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση και να ακολουθήσει το απαραίτητο πρόγραμμα από εκεί και πέρα για να επιστρέψει γερός και δυνατός στην αγωνιστική δράση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.