Περιμένει τα νεότερα δεδομένα ο Ολυμπιακός Βόλου

Τις εξελίξεις περιμένει να έρθουν στο προσκήνιο η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου προκειμένου να καθορίσει από εκεί και πέρα τις κινήσεις στις οποίες θα πρέπει να προχωρήσει τόσο για τη φετινή όσο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η διοίκηση και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Ευριπίδης Τσιμπανάκος τονίζουν προς πάσα κατεύθυνση ότι επιθυμούν να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα με την διεξαγωγή κανονικά των τριών αγωνιστικών που απομένουν. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει σύμφωνα με το πρόγραμμα την εντός έδρας αναμέτρηση με το Αιγάλεω, το εκτός έδρας με αντίπαλο την Τρίγλια και το εντός έδρας στο φινάλε με την Καβάλα.  Όπως τόνισε στο «Magnesiasports» o Eυριπίδης Τσιμπανάκος, υπάρχουν ανοιχτά οικονομικά θέματα, όπως τα τηλεοπτικά, που επιβάλλουν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ενώ ο μικρός αριθμός των αγωνιστικών που απομένουν «δείχνει» προς αυτήν την κατεύθυνση.

Από την άλλη, η πιθανή αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων μόνο αδιάφορο δεν αφήνει το σύνολο των «ερυθρόλευκων» που περιμένουν τις εξελίξεις σ’ αυτό το θέμα. Με βάση τα τωρινά βαθμολογικά δεδομένα, η σύσταση δύο ομίλων στη Super League 2 θα μπορούσε να επαναφέρει τον Ολυμπιακό Βόλου στη δεύτερη κατηγορία, όπως και άλλες ομάδες της Football League, που μπορούν να πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια για να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.