Περιμένει την απόφαση της ΕΠΟ και ο Ολυμπιακός Βόλου

Ξεκαθαρίζει αν θα αρθεί τουλάχιστον μέρος των περιορισμών για μεταγραφικές κινήσεις

Οι πιέσεις από αρκετές ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν από το αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ, με αποτέλεσμα να έχουν περιορισμούς στις μεταγραφές, είναι έντονες από την πρώτη στιγμή, και όλοι περιμένουν κάτι διαφορετικό να έρθει στο προσκήνιο, παρά τις αρνητικές αποφάσεις από την πλευρά της Ομοσπονδίας. Αυτό το διαφορετικό οι σύλλογοι ελπίζουν ότι θα έρθει στο προσκήνιο ακόμη και αύριο Τρίτη…

Οι αναφορές σε διάφορα δημοσιεύματα για το συγκεκριμένο θέμα σημειώνουν ότι το όλο ζήτημα έφτασε μέχρι και την UEFA, μετά την προσφυγή του Αιγάλεω, και κάπως έτσι διατηρήθηκε η ελπίδα ότι κάτι μπορεί ν’ αλλάξει. Έτσι, ήδη υπάρχει η πληροφόρηση ότι η οριστική απόφαση από την πλευρά των αρμοδίων οργάνων της ΕΠΟ θα γίνει γνωστή αύριο Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου, με τις ομάδες που δεν έχουν αδειοδοτηθεί να ελπίζουν ότι δεν θα επιτραπεί μόνο ν’ ανανεώσουν συμβόλαια παικτών τα οποία δεν πρόλαβαν να καταθέσουν μέχρι και τις 30 Ιουνίου, αλλά και ότι θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν ακόμη και σε μεταγραφές, χωρίς τουλάχιστον να ισχύουν 100% οι περιορισμοί που βρίσκονται σ’ εφαρμογή.

Τις εξελίξεις λοιπόν περιμένει και ο Ολυμπιακός Βόλου για το συγκεκριμένο θέμα, αφού είναι μία από τις πολλές ομολογουμένως ομάδες που έχουν επηρεαστεί από τα όσα ισχύουν μέχρι στιγμής. Ωστόσο και τα στελέχη των «ερυθρόλευκων» δεν μπορούν να προεξοφλήσουν το περιεχόμενο της απόφασης, εφόσον αυτή έρθει αύριο Τρίτη στο προσκήνιο. Έτσι, δεν εκφράζεται ούτε αισιοδοξία, ούτε και το αντίθετο, ελπίζοντας μόνο ότι τα δεδομένα θ’ αλλάξουν και θα μπορέσουν να στελεχώσουν με περισσότερη ελευθερία το ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πάντως, ακόμη και αν επιτραπεί στις ομάδες που έχουν περιορισμούς στο μεταγραφικό πεδίο, να προχωρήσουν σε ανανεώσεις συμβολαίων παικτών που βρίσκονταν στο δυναμικό τους κατά την αγωνιστική περίοδο 2020-21, θα είναι κέρδος για αρκετές, και φυσικά και για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Επιστροφή στις προπονήσεις

Μετά και το φιλικό του Σαββάτου στην Καλαμάτα, όπου ο Ολυμπιακός Βόλου παρουσίασε τόσο θετικά όσο και αρνητικά στοιχεία, οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στις προπονήσεις, προκειμένου να συνεχίσουν την πορεία προς τη βελτίωση που θέλει ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Βαζάκας.

Παράλληλα γίνεται κάθε προσπάθεια προκειμένου οι τραυματίες Ξύδας, Κατσούκης Μπέικος και Χολέβας να επιστρέψουν όσο πιο γρήγορα αλλά και ομαλά γίνεται, ενώ ο τραυματισμός του Σκοπελίτη στο χέρι κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Καλαμάτα δεν εμπνέει καμία ανησυχία

Οριστικά με τον Λεβαδειακό το φιλικό

Όσον  αφορά τη συνέχεια της προετοιμασίας, μπορεί ο Απόλλων Λάρισας ν’ ανακοίνωσε φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου για το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν, και οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον Λεβαδειακό τελικά.

Η αναμέτρηση σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Νεάπολης, με ώρα έναρξης πιθανότατα τις 17:30, ωστόσο αυτό μένει να οριστικοποιηθεί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.