Περιμένει την έναρξη η Νίκη αλλά δεν τη βλέπει…

H προετοιμασία συνεχίζεται για τη Νίκη Βόλου, αλλά κάποια στιγμή είναι δεδομένο ότι θα πρέπει ν’ αρχίσει το πρωτάθλημα. Ωστόσο αυτό δύσκολα θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, με τους «κυανόλευκους» να συνεχίζουν απλά τις προπονήσεις περιμένοντας τον ορισμό της πρώτης σέντρας.

Αν δεν γίνει μάλιστα έναρξη της SL2 δεν αποκλείεται και η διεξαγωγή κάποιου φιλικού, ώστε οι παίκτες να διατηρηθούν σε αγωνιστική εγρήγορση. Βέβαια, ο Αλέκος Βοσνιάδης και οι συνεργάτες του δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να πηγαίνει χαμένος ο διαθέσιμος χρόνος, δουλεύοντας συστηματικά σε όλους τους τομείς, με έμφαση στα σημεία που η Νίκη παρουσιάζει αδυναμίες.

Το σίγουρο είναι πάντως ότι την ερχόμενη Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, η Νίκη Βόλου θα μάθει τον αντίπαλό της για την 5η φάση του κυπέλλου Ελλάδας, αφού θα γίνει η σχετική κλήρωση από την ΕΠΟ. Δεν αποκλείεται μάλιστα και κάποιος δυνατός αντίπαλος για τους «κυανόλευκους», μιας και στην κληρωτίδα θα μπουν και τα ονόματα 10 ΠΑΕ της Super League…

Νέο ΔΣ της Λίγκας

Νέο συμβούλιο προγραμμάτισε για αύριο Τρίτη (12/10) η Super League 2, χωρίς να αποκλείει κανείς την εκ νέου της πρεμιέρας για την αγωνιστική δράση, αφού ακόμη δεν έχουν κλείσει τα θέματα των τηλεοπτικών, ούτε τελείως αυτά των ομάδων που θέλουν συμμετοχή στην κατηγορία…

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση το σημερινό ΔΣ θα αρχίσει στις 14:00 και θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης με θέματα ημερησίας διάταξης την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων στην ΕΡΤ, αλλά και αγωνιστικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.