Περιμένει την Παρασκευή την απόφαση του Διαιτητικού ο Ολυμπιακός Βόλου

Φιλικό την επόμενη Τρίτη στη Λάρισα με τον Απόλλωνα

Την ερχόμενη Παρασκευή,  αναμένεται να βγει η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για την αναδιάρθρωση, με τον Ολυμπιακό Βόλου να κάνει στην χθεσινή διαδικασία πρόσθετη παρέμβαση.

Μάλιστα, δημοσίευμα του a-sports.gr, αναφέρει ότι ο νομικός, Παναγιώτης Μπιλίρης εκπροσωπώντας επιπρόσθετα τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα τόνισε εναντίον των Χανίων: «Γιατί δεν πρόσβαλε και το κομμάτι των δυο ομίλων; Θα είναι δηλαδή τα Χανιά ρυθμιστείς όλης της κατηγορίας; Ποια έξοδα αυξάνονται, εδώ δεν υπάρχει καν τηλεοπτικό συμβόλαιο. Τα Χανιά στη Σούπερ Λίγκα 1 ήθελαν 18 για να είναι μέσα και αυτά, στην Σούπερ Λίγκα 2 όμως δεν θέλουν 18…».

Ο Βαγγέλης Χατζηϊωάννου (επιπλέον δικηγόρος του Ολυμπιακού Βόλου) φέρεται να είπε προς τους δικαστές: «Όλα τα έγγραφα προτείνονται από τους διαδίκους μέχρι μια προθεσμία. Είχατε προθεσμία μέχρι Παρασκευή και έρχεται τώρα και ζητά τα πρακτικά η πλευρά των Χανίων από τη συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής; Άρα το αίτημα είναι μη έγκυρο…».

Προετοιμασία, μεταγραφικά και φιλικά

Όσον αφορά από εκεί και πέρα την προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου, αυτή συνεχίζεται κανονικά, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα πιθανότατα θα αρχίσουν και οι προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο στον Άγιο Γεώργιο, καθώς οι εργασίες εκεί βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Εξάλλου οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται και σε ρυθμούς φιλικών. Πιθανότατα το Σάββατο να δοθεί φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο ομάδα της Α’ ΕΠΣΘ, ενώ την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου, έγινε γνωστό ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα αγωνιστεί στο γήπεδο της Φιλιππούπολης Λάρισας με αντίπαλο τον Απόλλωνα, και με την αναμέτρηση να αρχίζει στις 18:00.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.