Περιμένει τις αποφάσεις η Νίκη Βόλου

Περιμένοντας την έναρξη της αγωνιστικής δράσης, όποτε και  όπου και αν έρθει αυτή στο προσκήνιο,η Νίκη Βόλου θέλει να είναι σε ετοιμότητα, ωστόσο το ζητούμενο είναι να αρχίσουν πρώτα από όλα οι προπονήσεις, καθώς ήδη εδώ και αρκετές ημέρες και οι «κυανόλευκοι» ακολουθούν απλά πρόγραμμα μέσω τηλεδιασκέψεων.

Κάποιοι από τους παίκτες, όπως και ο προπονητής της ομάδας Στάικος Βεργέτης, αυτή τη στιγμή είναι στις ιδιαίτερες πατρίδες τους και περιμένουν τις εξελίξεις για να επιστρέψουν στον Βόλο, ενώ από την άλλη οι ξένοι ποδοσφαιριστές παραμένουν εντός Μαγνησίας, ελπίζοντας και αυτοί ότι θα μπορέσουν σύντομα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα και σε επίσημα παιχνίδια.

Είναι δεδομένο εξάλλου ότι το επιτελείο της ομάδας βρίσκεται στο πλευρό των ξένων παικτών που είναι σε μία χώρα ουσιαστικά άγνωστη σε κάποιους από αυτούς, προκειμένου να τους στηρίζουν σε κάθε περίπτωση και στο πλαίσιο των περιορισμών που έχουν επιβληθεί εξαιτίας της καραντίνας.

Από πλευράς Νίκης πάντως έχει τονιστεί ότι καλό θα είναι μεν ν’ αρχίσει το πρωτάθλημα και η αγωνιστική δράση, η οποία σε επίσημο επίπεδο έχει σταματήσει από την περασμένη Άνοιξη, αλλά συμπληρώνεται ότι αυτό θα πρέπει να γίνει με όρους και κανόνες, κοινώς με την πραγματοποίηση των απαραίτητων τεστ για κορωνοϊό σε εβδομαδιαία βάση, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος για κανέναν. Το ρίσκο δεν χωρά σε καμία περίπτωση, όπως αναφέρουν οι «κυανόλευκοι», που περιμένουν τις  σχετικές αποφάσεις

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.