Περιμένει το fund η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου

Αναζητώντας το προσύμφωνο…

Οταν θα πάρει το προσύμφωνο θα υπάρξει και η σχετική ενημέρωση, όπως τουλάχιστον αναφέρουν τα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου, περιμένοντας το fund που υποτίθεται ότι έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό Βόλου και το ποδοσφαιρικό τμήμα του, κάτι που μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης πάντως δεν είχε σταλεί από πλευράς της συγκεκριμένης ομάδας ατόμων.

Μπορεί αύριο Παρασκευή να έρθει κάτι, μπορεί και τις επόμενες ημέρες, αλλά μέχρι να έρθει τίποτε δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, τίποτε δεν θα πρέπει να λογίζεται ως σίγουρο για τον Ολυμπιακό Βόλου. Το μόνο δεδομένο είναι ότι η ομάδα βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση και προετοιμάζεται για μία από τις πλέον δύσκολες αποστολές της την Κυριακή, καθώς αντιμετωπίζει την προπορευόμενη στη βαθμολογική κατάταξη του 2ου ομίλου, για τη 17η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Αγωνιστικά, μόνο ο Καμπέρης μοιάζει να μην είναι σε θέση να συμπεριληφθεί στην αποστολή για την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση. Έτσι, ο Κώστας Σταματίου έχει εναλλακτικές λύσεις και αναλόγως καταστρώνει τα πλάνα του.

Στο πινάκιο της ΕΠΟ η υπόθεση με την ΑΕΠ

Την ποινή για την απώθηση και πτώση του α’ βοηθού διαιτητή μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΠ Κοζάνης περιμένει ο Ολυμπιακός Βόλου. Σύμφωνα μάλιστα με το τελευταίο πινάκιο η υπόθεση επρόκειτο να μελετηθεί χθες Πέμπτη 2 Μαρτίου, και από εκεί και πέρα αναμένεται η τιμωρία των «ερυθρόλευκων» και έχοντας ήδη τιμωρηθεί με διάφορα χρηματικά πρόστιμα για άλλες περιπτώσεις αλλά και με βάση τη βαρύτητα του περιστατικού, δεν προβλέπεται κάτι λιγότερο από παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις ο αγώνας μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου και ΑΕΠ Κοζάνης ολοκληρώθηκε, ο α’ βοηθός διαιτητή Γιώργος Γιοβάνης κατευθύνθηκε μόνος του προς τα αποδυτήρια, όταν αντιλήφθηκε ότι είχαν μπει άτομα στον αγωνιστικό χώρο. Έστω και αν έμεινε πίσω, ένα από τα άτομα που είχαν περάσει από τις κερκίδες στον αγωνιστικό χώρο τον πλησίασε και τον απώθησε, με αποτέλεσμα ο Γιοβάνης να βρεθεί στο έδαφος. Όλα τα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου, παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοικητικοί έσπευσαν να προστατεύσουν τον α’ βοηθό διαιτητή, αλλά η ζημιά για τους «ερυθρόλευκους» έγινε και τώρα όλοι περιμένουν να δουν αν και τι τιμωρία θα προκύψει… Η υπόθεση μάλιστα ήταν να εκδικαστεί στις 23 Φεβρουαρίου αλλά πήρε αναβολή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.