Περιμένει τον νέο Αργεντίνο ο Ολυμπιακός Βόλου-Φιλικό με την Τρίγλια

Περιμένοντας την άφιξη του 24χρονου Αργεντίνου μέσου Φράνκο Koλίλα (ή Κολέλα αν προτιμά κανείς, καθώς και στις περιγραφές που ακούγονται σε βίντεο από την Αργεντινή υπάρχει… διχογνωμία), η οποία πιθανότατα θα γίνει αν όχι σήμερα, αύριο Πέμπτη, ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει την προετοιμασία του για την έναρξη του πρωταθλήματος της Footbal League, όποτε έρθει αυτή στο προσκήνιο.

H επιλογή του Αργεντίνου έγινε μετά από αρκετή εξέταση, προκειμένου να μην υπάρξει κάποιο ρίσκο όσον αφορά τη μεταγραφή του, ενώ  με την άφιξη του στην Ελλάδα θα ενταχθεί άμεσα στο προπονητικό πρόγραμμα. Όπως αναφέρεται εξάλλου για μία ακόμη φορά, η παρουσία των Ερνάν ντα Κάμπο και Μπρούνο Μπαράνκο μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά, στο να προσαρμοστεί αρκετά γρήγορα ο νέος παίκτης στα δεδομένα της ομάδας.

Μέχρι την περασμένη Δευτέρα πάντως φαινόταν ότι ο Κολίλα ήταν η τελευταία μεταγραφική κίνηση που θα έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου, αν και στη συνέχεια προέκυψε μία περίπτωση κοινοτικού ποδοσφαιριστή, που απασχολεί διοίκηση και τεχνικό επιτελείο. ΟΙ διοικούντες της ομάδας αυτήν τη στιγμή δεν είναι σίγουροι για το αν θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του συγκεκριμένου παίκτη, καθώς δεν εξαρτάται από τους ίδιους κάτι τέτοιο, έχοντας πάντως καταθέσει την πρότασή τους, αλλά ούτε και από τον παίκτη, καθώς αναφέρεται ότι υπάρχουν άλλοι παράγοντες που μπορεί να δράσουν καταλυτικά και την τελευταία στιγμή η συμφωνία να μην ολοκληρωθεί.

Φιλικό με την Τρίγλια

Όσον αφορά την προετοιμασία, οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά, με μοναδικό απόντα τον Κώστα Γεωργακόπουλο, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό και δεν μπορεί να ακολουθήσει ούτε ατομικό πρόγραμμα, ενώ υποβλήθηκε ήδη στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Επειδή όμως ο χρόνος περνά, ο Ολυμπιακός Βόλου επέλεξε ένα ακόμη φιλικό εντός του Σαββατοκύριακου, με την Τρίγλια να είναι η αντίπαλη ομάδα, και την αναμέτρηση να διεξάγεται πιθανότατα στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Γεωργίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.