Περιμένοντας τα νεότερα δεδομένα στη Νίκη Βόλου

Συνεχίζεται η προεργασία για τη νέα χρονιά

Μέχρι στιγμής, πέρα από την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Αλέκο Βοσνιάδη κάτι νεότερο επισήμως δεν προκύπτει για τη Νίκη Βόλου, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν πιάσει δουλειά όλα τα στελέχη της ΠΑΕ.

Περισσότερα δεδομένα πάντως δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο μέχρι και την 1η Ιουνίου, ημέρα που η ΠΑΕ Νίκη Βόλου πραγματοποιεί τη διπλή γενική συνέλευσή της, με ανακοινώσεις λίγο πριν ή κατά τη διάρκεια αυτής να μην αποκλείονται.

Έχοντας ένα καλό όνομα πάντως στην ποδοσφαιρική αγορά της Ελλάδας, η Νίκη δείχνει να αποτελεί θελκτικό επαγγελματικό προορισμό για αρκετούς ποδοσφαιριστές. Όμως οι «κυανόλευκοι» δεν βιάζονται, αφού περιμένουν και περιπτώσεις παικτών που πρόκειται να μείνουν ελεύθεροι σύντομα.

Από την άλλη μία χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή του Μανώλη Μπέρτου που έμεινε ελεύθερος μετά από τέσσερις αγωνιστικές περιόδους στην ΑΕ Λάρισας, ωστόσο για τη θέση του αριστερού μπακ είναι δεδομένο (τουλάχιστον σύμφωνα με τις σχετικές διαρροές) ότι ο 28χρονος Βασίλης Βιτλής, από τον Απόλλωνα Σμύρνης, αποτελεί τον βασικό μεταγραφικό στόχο, όπως είχε συμβεί και τον περασμένο χειμώνα, προτού βρεθεί στη Νίκη ως δανεικός ο Αθανασίου από τον Ατρόμητο.

Είναι δεδομένο ότι με την αδειοδότηση να αποκτάται από την ΕΠΟ σύντομα, η Νίκη θα έχει όλη την ευχέρεια να κλείσει τα μεταγραφικά της θέματα νωρίς και από εκεί και πέρα οι «κυανόλευκοι» ν’ αφοσιωθούν πλήρως στην προετοιμασία τους για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, έχοντας και τον νου τους παράλληλα μήπως και αυτό το καλοκαίρι αλλά και το φθινόπωρο έχουμε πάλι σίριαλ όσον αφορά την έναρξη της αγωνιστικής δράσης. Άλλωστε κάθε χρονιά τα ίδια γίνονται και στη Νίκη θέλουν να είναι προετοιμασμένοι για κάθε περίπτωση, ώστε να γίνει σωστή αγωνιστικά προετοιμασία.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.