Περιμένοντας το ραντεβού ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου-Νταόπουλου

Κρίνεται ο σχεδιασμός των «ερυθρόλευκων »για τη νέα χρονιά

Ο Γιάννης Νταόπουλος αναμενόταν ήδη από τη Δευτέρα 18 Ιουλίου επί ελληνικού εδάφους, με την άφιξή του να σηματοδοτεί εξελίξεις για τον Ολυμπιακό Βόλου, αφού φέρεται να έχει εκδηλώσει την πρόθεση να στηρίξει την προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» τη νέα χρονιά.

Ήδη μία τηλεφωνική επικοινωνία φέρεται να υπήρξε ανάμεσα στις δύο πλευρές για να ενημερωθεί αυτή του Ερασιτέχνη για την αναχώρηση του Γιάννη Νταόπουλου από τις ΗΠΑ για την Ελλάδα, και από εκεί και πέρα χθες το βράδυ αναμενόταν να οριστικοποιηθεί το ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι από πλευράς ΑΣ και διοίκησής του δεν εκφράζεται καμία αισιοδοξία ή το αντίθετο για το αν και τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα ο Γιάννης Νταόπουλος. «Θα μιλήσουμε και όλα θα αναλυθούν λεπτομερώς. Κάντε υπομονή» είναι το μόνο που ανέφερε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Τσεκούρας, επιθυμώντας βάσει των λεγόμενών του να διατηρηθεί ένα επίπεδο σοβαρότητας στη δημόσια συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα. Είναι δεδομένο πάντως ότι κανέναν δεν συμφέρει αυτήν τη στιγμή να προκύψουν υπέρμετρες ελπίδες, χωρίς να είναι κανείς 100% σίγουρος ότι δεν θα διαψευσθούν στο τέλος.

Σε κάθε περίπτωση ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται, με τον Σάκη Θεοδοσιάδη να έχει ενεργό ρόλο σ’ αυτόν, και τώρα ν’ ακολουθούν ουσιαστικά εκείνες οι προσθήκες παικτών που θα κληθούν να κάνουν τη διαφορά. Το ποιοι θα είναι αυτή και το κατά πόσο θα γίνει ανταγωνιστικός ο Ολυμπιακός Βόλου με αυτούς στη διάθεση του προπονητικού επιτελείου εξαρτάται και από το αποτέλεσμα των συζητήσεων με τον κο Νταόπουλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.