Περιμένουν τα δελτία Μπαταγίνι-Τσιμπούκα στη Νίκη Βόλου

Τα προβλήματα σχεδόν απουσιάζουν για το σύνολο της Νίκης Βόλου, που συνεχίζει να προετοιμάζεται για τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την Καλαμάτα, θέλοντας να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να πάρει τους εκτός έδρας τρεις βαθμούς.

Η προετοιμασία συνεχίστηκε σήμερα με προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, και δεν καταγράφεται κανένα πρόβλημα τραυματισμού.  Ωστόσο είναι δεδομένη μία απουσία ενώ υπάρχουν και δύο ερωτηματικά.

Η δεδομέενη απουσία είναι αυτή του Ιορδανίδη.  Ο 30 χρονος μέσος έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες, οπότε και θα εκτίσει την ποινή που του αναλογεί στην αναμέτρηση με την Καλαμάτα και δεν υπολογίζεται για την αποστολή της Νίκης Βόλου.

Τα ερωτηματικά από την άλλη έχουν να κάνουν με τους νεοαποκτηθέντες. Μπαταγίνι και Τσιμπούκας έχουν ήδη ανακοινωθεί, προπονούνται κανονικά και ο Στάικος Βεργέτης τους συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του, αρκεί να εκδοθούν εγκαίρως τα δελτία. Η αισιοδοξία είναι εμφανής στις τάξεις των διοικούντων για το συγκεκριμένο θέμα, και γίνεται λόγος για παραλαβή των δελτίων ίσως και αύριο Πέμπτη. Από την άλλη όμως, όλοι ελπίζουν να μην υπάρξουν και πάλι αγκυλώσεις όπως έγινε στην περίπτωση της έκδοσης του δελτίου του Κάρδαρη, και να ολοκληρωθούν όλες οι γραφειοκρατικές διεργασίες εγκαίρως.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.