Περιμένουν τη συνάντηση με τον Γ. Νταόπουλο τα μέλη του ΔΣ

Συγκεκριμενοποιούνται οι μεταγραφικοί στόχοι

Τη συνάντηση με τον Γιάννη Νταόπουλο αναμένει η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου, προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν θα συμβάλλει και πόσο στην προσπάθεια που θα γίνει για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, με τον Βολιώτη επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην Αμερική να αναμένεται επί ελληνικού εδάφους.

Στις 16 ή 17 Ιουλίου αναφέρεται ότι ο Γιάννης Νταόπουλος θα έχει συνάντηση με τα μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου και από εκεί και πέρα θα γίνει μία προσπάθεια να συνδιαμορφωθεί το πλάνο συνεργασίας και συμμετοχής του στα κοινά του ποδοσφαιρικού τμήματος. Σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση του ΑΣ επιμένει ότι θα βασιστεί στις όποιες διαθέσιμες δυνάμεις για να συμμετέχει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το μεταγραφικό πεδίο…

Αρκετά είναι τα ονόματα παικτών που έχουν απασχολήσει εσχάτως τον Ολυμπιακό Βόλου, με το προπονητικό επιτελείο να έχει πιάσει ήδη δουλειά και σε συνεργασία με τον Κώστα Σταματίου (δεν έχει αναλάβει επισήμως τεχνικός διευθυντής) να κάνουν το πρώτο ξεκαθάρισμα στη λίστα παικτών που έχει διαμορφωθεί.

Το τοπικό στοιχείο αναμένεται να είναι το κύριο στο δυναμικό του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ δύσκολα θα γίνει η υπέρβαση, εκτός αν αλλάξουν προς το καλύτερο τα οικονομικά δεδομένα. Ένας από τους παίκτες πάντως που θα ήθελε να έχει στη διάθεσή του το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού Βόλου είναι ο Γιώργος Παπακώστας που έδειξε να ξεχωρίζει την τελευταία χρονιά από την κατηφορική πορεία της ομάδας την περασμένη χρονιά. Ο παίκτης σκέφτεται τις επιλογές του, αφού έχει προτάσεις από ομάδες της Super League 2, τόσο από τον Νότιο Όμιλο όσο και άλλες θεσσαλικές, οπότε μοιάζει δύσκολο να μείνει στους «ερυθρόλευκους». Πάντως, αν δεν προκύψει αποτέλεσμα από τις συζητήσεις που αναμένεται να έχει με ομάδες της μεγαλύτερης κατηγορίας, τότε μπορεί να παραμείνει στους «ερυθρόλευκους».

Οι μεταγραφικοί στόχοι πάντως συγκεκριμενοποιούνται, ωστόσο δεν θα πρέπει να περιμένει κανείς τόσο άμεσα ανακοινώσεις, αν και συμφωνίες έχουν ήδη επιτευχθεί μεταξύ διοικούντων και ποδοσφαιριστών. Διαμαντόπουλος και Γαλανόπουλος από τη Δήμητρα Ευξεινούπολης είναι πιο πρόσφατες προσθήκες πάντως στη σχετική λίστα.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.