Περισσότερη αισιοδοξία αλλά και αγωνία στη Νίκη Βόλου

Το «2+1» ικανοποιεί, αλλά η έναρξη πηγαίνει πίσω λόγω CAS

Η στήριξη της Νίκης Βόλου στη Λίγκα για την άνοδο δύο ομάδων απευθείας στην πρώτη κατηγορία ήταν δεδομένη, και τα νέα δεδομένα με την απόφαση της ΕΠΟ, φέρνουν ικανοποίηση στις τάξεις των «κυανόλευκων».

Μία επιπλέον θέση απευθείας ανόδου (δεν προέκυψε τρίτη τελικά μέσω μπαράζ) δίνει τη δυνατότητα σε όλες τις ομάδες με υψηλούς στόχους να παλέψουν για κάτι καλύτερο από απλά μία καλή πορεία όπως την τελευταία αγωνιστική περίοδο. Η Νίκη Βόλου δεν έχει κρύψει άλλωστε τις πρωταγωνιστικές τάσεις της, αλλά με περισσότερες θέσεις ανόδου διαθέσιμες σίγουρα μπορεί να το δείξει αυτό πιο έντονα. Έστω και αν δεν το λέει…

Από την άλλη όμως η αγωνία για άλλες εξελίξεις στο πρωτάθλημα μοιάζει δεδομένη. Δεν φτάνουν μόνο τα θέματα με τη Δημόσια Τηλεόραση που θέλει ν’ αρχίσει το πρωτάθλημα στην καλύτερη των περιπτώσεων στις 25 Σεπτεμβρίου λόγω κάλυψης του Ευρωμπάσκετ (αναμενόμενο θα έλεγε κανείς πάντως…), έρχεται και έτερη απόφαση της ΕΕ της ΕΠΟ για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής που διεκδικούν παρουσία στη Super League 2! Ειδικότερα η ΕΠΟ θα περιμένει έως τις 2 Αυγούστου τις απαντήσεις των CAS-FIFA-UEFA για τις υποθέσεις Λευκίμμης, Μακεδονικού, Κοζάνης, Αγρ.Αστέρα και Πανδραμαϊκού.

Ακόμη περισσότερο η αγωνία διογκώνεται με τα σενάρια που θέλουν τους πρωταθλητές όλων των ομίλων της Γ’ Εθνικής (συνολικά οκτώ) να παίρνουν το εισιτήριο της ανόδου στη Super League 2! Κάτι τέτοιο αυτομάτως σημαίνει περισσότερα έξοδα για τις ομάδες (μετακινήσεις, διαιτητές συν την όποια αγωνιστική επιβάρυνση) και αναπροσαρμογή αναγκαστικά το σχεδιασμού. Οι αμφιβολίες για έναρξη του πρωταθλήματος ακόμη και στις αρχές Οκτωβρίου είναι πάρα πολύ έντονες…

Όσον αφορά τις ανακοινώσεις, κάποια στιγμή θα έρθουν κι αυτές, καθώς αρκετοί παίκτες έχουν δώσει πλέον τα χέρια με τους «κυανόλευκους».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.