Πηγαίνει για Παρασκευά-Γκοντόπουλο ο Ολυμπιακός Βόλου

Προς τον Ολυμπιακό Βόλου οδεύει ο Γιώργος Παρασκευάς

Στις θέσεις 2-3 έψαχνε την ενίσχυση με έμπειρο σκόρερ ο Ολυμπιακός Βόλου, στις θέσεις των ψηλών όμως αναμένεται να κάνει τη διαφορά στις μεταγραφικές κινήσεις, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες.

Όπως έχει διαρρεύσει, η διοικούσα επιτροπή των «ερυθρόλευκων» έχει κάνει κρούση στον Γιώργο Παρασκευά, που αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5» με εμπειρία και αρκετές συμμετοχές σε πρωταθλήματα εθνικών κατηγοριών. Ο παίκτης δεν είναι άγνωστος στην ομάδα, καθώς τον έχει βρει ως αντίπαλο στο παρελθόν αλλά έχει υπάρξει και μέλος της και μάλιστα σε διάφορες περιόδους. Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν προχωρήσει αρκετά και ο παίκτης είναι κοντά στο να εξασφαλίσει μία ακόμη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τους «ερυθρόλευκους».

Σαφώς, ο Ολυμπιακός Βόλου δεν πρόκειται να μείνει σ’ αυτήν την μεταγραφή, εφόσον ολοκληρωθεί. Ήδη περιμένει απαντήσεις από τέσσερις παίκτες, στους οποίους έχει καταθέσει προτάσεις συνεργασίας και μάλιστα οι δύο περιπτώσεις αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στην εβδομάδα. Οι ίδιες ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός Βόλου βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Αντώνη Γκοντόπουλο, έναν έμπειρο και δεινό σκόρερ, με καταγωγή από τον Βόλο, έχοντας κάνει τα πρώτα του βήματα στη Νίκη, για να κάνει σπουδαία καριέρα στη συνέχεια στις εθνικές κατηγορίες έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε ΓΑΣ Κομοτηνής, Κεραυνό Αιγίου, Ερμή Λαγκαδά, ΜΕΝΤ, Δόξα Λευκάδας, Κόροιβο, Ηράκλειο, Πιερικό Αρχέλαο, Κορωπί και Καλαμάτα.

Όσον αφορά τις άλλες δύο περιπτώσεις, η Διοικούσα Επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου περιμένει να ξεκαθαρίσουν πρώτα οι παίκτες τη σχέση τους με την τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκαν, και από εκεί και πέρα θα ανακοινωθούν οι σχετικές συμφωνίες.

To μέλλον τους ανήκει

Παράλληλα, τις προηγούμενες ημέρες η προσοχή των μελών του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου ήταν στραμμένη στην ομάδα κορασίδων, και στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι νεαρές αθλήτριες στον τελικό Θεσσαλίας απέναντι στον Σπάρτακο Λάρισας. Η ήττα (80-71) δεν απογοήτευσε, αντίθετα πείσμωσε τα μέλη της ομάδας για το καλύτερο δυνατό στο μέλλον.

«Η Διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 συγχαίρει τις αθλήτριες και τους προπονητές για την εξαιρετική τους παρουσία στον τελικό και δηλώνει αποφασισμένη να βρίσκεται κοντά στο τμήμα με στόχο την ενδυνάμωσή του με ταλέντα από τον Βόλο και τη Μαγνησία. Μάλιστα εντός των ημερών αναμένεται να ανακοινωθεί και η μεταγραφική ενίσχυση της γυναικείας ομάδας με ταλαντούχες αθλήτριες της περιοχής μας» αναφέρει ο σύλλογος σε σχετική τοποθέτηση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.