Πήρε ανάσες και κοιτάει τη συνέχεια ο Ολυμπιακός Βόλου

Επιστροφή στις προπονήσεις μετά από διήμερο ρεπό 

Τα πρώτα δείγματα είναι θετικά για τον Ολυμπιακό Βόλου, τουλάχιστον στα φιλικά που έχουν δώσει οι «ερυθρόλευκοι» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο είναι δεδομένο ότι και πολύ περισσότερη δουλειά χρειάζεται για να είναι η ομάδα έτοιμη για τη Γ’ Εθνική αλλά και ενίσχυση.

Επόμενο δοκιμαστικό παιχνίδι για τους παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη είναι αυτό με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου Πιερίας, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, με τον προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου να περιμένει ακόμη περισσότερη βελτίωση από τους παίκτες του. Άλλωστε, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν και την ευκαιρία ν’ ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους τις τελευταίες δύο μέρες, έχοντας λάβει ρεπό, αναγκαίο μετά και τις κοπιαστικές προπονήσεις από την αρχή έναρξης της προετοιμασίας, παίρνοντας ανάσες και κοιτώντας με περισσότερο καθαρό μυαλό τη συνέχεια.

Την ίδια στιγμή, η μεταγραφική ενίσχυση δεν έχει ολοκληρωθεί για το σύνολο του Ολυμπιακού Βόλου,  ωστόσο κάτι οριστικό ακόμη για τις θέσεις στις οποίες ο Σάκης Θεοδοσιάδης και οι συνεργάτες του βλέπουν ακόμη κενά δεν έχει προκύψει σε επίσημο επίπεδο. Είναι δεδομένο (το παραδέχθηκε άλλωστε και ο τεχνικός της βολιώτικης ομάδας μετά το φιλικό με τον ΠΟ Φήκης) ότι η ομάδα χρειάζεται τουλάχιστον τρεις παίκτες ακόμη, έναν επιθετικό, έναν μεσοεπιθετικό και έναν αμυντικό. Πιθανότατα όμως ανακοινώσεις τουλάχιστον για έναν παίκτη που θα καλύψει κάποιο από αυτά τα κενά να έρθει στο προσκήνιο μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Όσον αφορά την προετοιμασία, δεν αποκλείεται πέρα από τα δύο φιλικά που απομένουν να αναζητηθούν κι άλλα, μέχρι ν’ αρχίσει (αν αρχίσει στην ώρα του…) το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ίσως μάλιστα ν’ αναζητηθεί αντίπαλος μεγαλύτερης κατηγορίας, σε μία δυνατή πρόβα τζενεράλε, πριν από την επίσημη έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Βέβαια, όλοι θέλουν να είναι σίγουροι ότι το πρωτάθλημα θ’ αρχίσει, έστω και αν ακόμη δεν έχουν προκύψει καν επισήμως οι όμιλοι, ενώ αναμένεται και η κλήρωση για το πρόγραμμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.