Πήρε νίκη και διαφορά ο Ολυμπιακός Βόλου, 79-74 τον ΦΟ Αριδαίας

Μπορεί  να καρδιοχτύπησε, αφού βρέθηκε ακόμη και πίσω στο σκορ στο τέταρτο δεκάλεπτο, ωστόσο ο Ολυμπιακός Βόλου επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και κάλυψε τη διαφορά των τριών πόντων με την οποία έχασε στο πρώτο παιχνίδι από την Αριδαία. Αυτή τη φορά οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 79-74 και έκαναν ένα ακόμη βήμα παραμονής, έστω και αν αγωνίστηκαν με ελλείψεις, με σοβαρότερη αυτή του Καραμήτσου που χάνει τη χρονιά λόγω τραυματισμού στο χέρι.

Οι δύο ομάδες ήταν στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κοντά στο σκορ, ενώ τα λάθη παραλίγο να κοστίσουν στους «ερυθρόλευκους» στο τρίτο δεκάλεπτο. Ωστόσο τα εύστοχα τρίποντα των Ίλτσογλου, Ευτυχίδη και Β’ Μπουσκολίτη στα μισά του τετάρτου δεκαλέπτου και έπειτα έδωσαν λύσεις. Ωστόσο με ένα δευτερόλεπτο να απομένει για τη λήξη του αγώνα και ενώ το σκορ ήταν 79-73, ο Παπαδόπουλος κέρδισε το φάουλ πίσω από το τρίποντο και πήγε στη γραμμή των βολών για να μην επιτρέψει στον Ολυμπιακό Βόλου να πάρει το πλεονέκτημα της διαφοράς. Αστόχησε ωστόσο στην πρώτη και στη συνέχεια και στην τρίτη, μήπως κάποιος συμπαίκτης του πάρει το ριμπάουντ, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε για να μείνει ως τελικό το 79-74.

Τα δεκάλεπτα: 22-13, 35-33, 56-54, 79-74

Oλυμπιακός Βόλου: Μπεκρής 2, Μπούρας, Ίλτσογλου 22 (3), Μπόγδανος 14, Μπουσκολίτης Β. 13 (3), Σκαμάγκας 1, Ευτυχίδης 19 (5), Μούμογλου 8.

ΦΟ Αριδαίας: Παπαδόπουλος 6, Πέτκος 5, Στρέπκος 4,Πονόπουλος 2, Θωμαΐδης 9, Αβρανίδης 3(1), Γεωργάκης 20 (3), Μακρόπουλος 20 (2), Παουλεάνου 5.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.