Πήρε πιστοποιητικό από την ΕΕΑ η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της SuperLeague2 της αγωνιστικής περιόδου 2021-22, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου είχε καταθέσει πλήρη φάκελο στην Επιτροπή, ενώ ήταν από τις πρώτες ΠΑΕ που κατέθεσαν την εγγυητική επιστολή των 150.000 ευρώ, πολύ νωρίτερα από την καταληκτική ημερομηνία. Η ΕΕΑ αφού εξέτασε σήμερα τον φάκελο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, χορήγησε το πιστοποιητικό και πλέον η ομάδα μας και τυπικά έχει πάρει την έγκριση συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της SuperLeague 2».

Σύμφωνα με τη απόφαση της ΕΕΑ, που δημοσιοποιήθηκε λίγο μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, πιστοποιητικό έλαβαν μαζί με τους «ερυθρόλευκους» οι Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου και Τρίγλια (πλέον Ηρακλής…). Από την άλλη δεν χορήγησε πιστοποιητικό στις ΠΑΕ Ζάκυνθος, Πανιώνιος και Δόξα Δράμας. Ειδικά για την τελευταία σημειώνει ότι η αίτηση για τη χορήγηση πιστοποιητικού έχει υποβληθεί από άτομο που δεν έχει την ιδιότητα του Προέδρου ή Διευθύνοντος Συμβούλου, ούτε καν μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου. «Επιπλέον δεν προκύπτει συμμόρφωση της ΠΑΕ με την υπ΄αριθμ. Α855/2021 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών» σημειώνεται επίσης.

Βέβαια με βάση τις τελευταίες εξελίξεις, το πιστοποιητικό συμμετοχής έχει πλέον διπλή αξία, αφού αρκεί προκειμένου να αρθούν οι περιορισμοί στις μεταγραφές και να μπορέσουν οι «ερυθρόλευκοι» να προχωρήσουν σε ακόμη καλύτερη ενίσχυση του ρόστερ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ομάδες με πιστοποιητικό συμμετοχής για τη Super League 2 πλέον φτάνουν τις 30, με τον φάκελο του Ηροδότου να μην έχει εξεταστεί και τη διοργανώτρια Αρχή να περιμένει τις εξελίξεις και γι’ αυτήν την περίπτωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.