Πήρε βαθμό (1-1) ο Ολυμπιακός στην Ελασσόνα

Πέτυχε γκολ και πήρε βαθμό στην Ελασσόνα ο Ολυμπιακός Βόλου που στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ήρθε 1-1 με τον ΠΟΕ.

Η Ελασσόνα προηγήθηκε το 48′ με 1-0, με τον Ιγγλέζο και ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 1-1 στο 62΄με τον Καρβούνη αν και το γκολ μπορεί να χρεωθεί και ως αυτογκόλ αφού η μπάλα βρήκε και σε παίκτη του ΠΟΕ.

Για τον Ολυμπιακό υπήρχε η απουσία του πρώτου του σκόρερ (4 γκολ) Αναστασίου αλλά και του Καμπέρη και έτσι στην 11άδα ήταν γκολκίπερ ο Καβουσάκης, δεξιά ο Μαργαρίτης, αριστερά ο Διαμαντόπουλος και στο κέντρο της άμυνας οι  Παπαϊωάννου, Σιουμουρέκης. Στον χώρο του κέντρου ήταν ο  Γιαρλέλης και ο Κόλα και πιο μπροστά τους ο Παπαδήμος, με τους Σκοπελίτη, Καρβούνη να κινούνται πλάγια μεσοεπιθετικά και προωθημένος φόρ ήταν ο Καρατσόλης.

Χωρίς γκολ στο 45λεπτο

Χωρίς γκολ ήταν το πρώτο 45λεπτο με τις δυο ομάδες  να μην έχουν την μεγάλη ευκαιρία με τον ΠΟΕ να έχει περισσότερο την κατοχή της μπάλας, και τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να δημιουργήσει κάτι με αντεπιθέσεις κερδίζοντας αρκετά φάουλ και κόρνερ.

Στο 20′ σέντρα σουτ του Σκοπελίτη δεν ανησύχησε τον Γκουτζουρέλα όπως και στο 21΄ η κεφαλιά του Νταμπώση τον Καβουσάκη

Στο 27′ και στο 39′ τα σουτ του Διαμαντόπουλου έφυγαν πάνω από την εστία της Ελασσόνας που στο 31΄προσπαθησε να απειλήσει με τον Κυρίτση που τελικά μπερδεύτηκε κι έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, ενώ αργότερα ένα σουτ του Τσάτσου, ήταν  αρκετά άστοχο για να πάνε οι ομάδες με το 0-0 στην ανάπαυλα του ημίχρονου.

Αιφνιδιασμός 1-0 και αντίδραση 1-1

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με δυο αλλαγές για τον ΠΟΕ και τον Σταμπουλή να παίρνει τη θέση του Καρατσόλη στην Βολιώτικη επίθεση, αλλά η άμυνα ήταν αυτή που αιφνιδιάστηκε!

Στο τρίλεπτο και στο 48′ ο Κώστας Ιγγλέζος που είχε περάσει αλλαγή για τον ΠΟΕ, βρέθηκε “ακάλυπτος” και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 για την Ελασσόνα.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράσει και κατάφερε να πετύχει γκολ μετά από επτά ματς που ήταν άσφαιρος!   Στο 62΄μετα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Κόλα ο Κώστας Καρβούνης με κεφαλιά πέτυχε την ισοφάριση 1-1 με την μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα να βρίσκει και σε αμυντικό της Ελασσόνας.

Το 1-1 έμεινε ως το τέλος και ο Ολυμπιακός πήρε ένα βαθμό μένοντας όμως στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Διαιτητής: Στέργιος Γκουντέλας (Καρδίτσας)

Κίτρινες κάρτες: 23′ Παπαϊωάννου, 77΄Παπαδήμος, 90′ Σκοπελίτης, 93′ Σιουμουρέκης

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (Στέλιος Αρσένος) Γκουτζουρέλας,Κακάμης, Νταμπώσης (46΄ Κούκος) Κυρίτσης, Αγγελούλης, Περγκιόνι, Τσάτσος (79΄Καραμούλας), Γκαμπέτας (46΄Ιγγλέζος), Καραγκούνης, Μουλτσιάς (70′ Μπέλλος), Κωστούλας,

Στον πάγκο: Περπέρας, Μπούσιας, Μπαγιώτας, Τσιπλικιάρης, Κωνσταντινίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: (Σωτ. Πέτσιμέρης-Λευτ. Φούτρης): Καβουσάκης, Μαργαρίτης, Διαμαντόπουλος, Παπαϊωάννου(86′ Ακριβόπουλος), Σιουμουρέκης, Γιαρλέλης (83′ Ντινόπουλος), Κόλα, Σκοπελίτης, Παπαδήμος, Καρβούνης (78΄Κατσαγεωργίου) Καρατσόλης (46΄Σταμουλής).

Στον πάγκο: Κωνσταντίνου, Θεοδωρόπουλος, Μυλωνάς, Σταμπουλής, Σκύφτας,

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.