Πήρε βαθμό στη Λάρισα η Δήμητρα, 0-0 με τον Ηρακλή

ΦΩΤΟ: athleticlarissa.gr
Σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις

Από μία δύσκολη έδρα με σχετική επιτυχία πέρασε η Δήμητρα Ευξεινούπολης, αφού για την 4η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, έμεινε στο 0-0 στο AEL FC Arena με τον φιλόδοξο και αρκετά δυνατό φέτος Ηρακλή Λάρισας.

Αν και ο Ηρακλής έψαξε το γκολ απέναντι στη Δήμητρα, η ομάδα του Στέλιου Αρσένου έδειξε τις αμυντικές της αρετές, σε μία αναμέτρηση που δεν είχε πολλές φάσεις.

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές φάσεις, η πρώτη στο τέλος του πρώτου 45λέπτου, με τον Κουτσούκη να εκτελεί το φάουλ και τον Σταυράη να μπλοκάρει, ενώ ο τερματοφύλακας της Δήμητρας απέκρουσε και το σουτ του Αλεξίου στο 58’

Από την άλλη, η Δήμητρα είχε μία καλή ευκαιρία στο 61’ με τον Βουρδάκη να σουτάρει και τον Παπαγιάννη να πραγματοποιεί μία καίρια επέμβαση, ενώ στο 75’ ο Αγρόδημος εκτέλεσε το φάουλ και ο Κούλπας πήρε την κεφαλιά για να στείλει την μπάλα στα χέρια του Σταυράκη.

Ηρακλής Λάρισας (Χατζηλιάδης-Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Μπαλαμώτης, Κουτσούκης (52’ Χασομέρης), Κούλπας, Δοδοντσάκης, Αγρόδημος, Ναρίνογλου, Μπάμης (77’ Τάρτας), Αλεξίου, Ζαφειρίου (67’ Βαγενάς), Χρηστίδης (52’ Κακαβίτσης).

Δήμητρα Ευξεινούπολης (Αρσένος): Σταυράκης, Φαράντος (79’ Βούλγαρης), Διαμαντόπουλος (87’ Μπουμπούκης), Γαλανόπουλος, Στεφανής, Καμπέρης, Βουρδάκης, Καρράς, Κρανάς (71’ Λάμπος), Αναστασίου (87’ Μπόλης), Δημητρίου (71’ Σιόβας).

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.