Πιθανή η αλλαγή ημέρας της αναμέτρησης Αναγέννηση Καρδίτσας-Νίκη Βόλου

Διαφωνεί η ΑΣΑ με τη διεξαγωγή του αγώνα κεκλεισμένων των θυρών

Από τη στιγμή που η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν μπορεί ν’ αγωνιστεί στο γήπεδό της, αναγκάζεται ν’ αναζητήσει εκτός νομού έδρα και έτσι διάλεξε το AEL FC Arena για να δώσει τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου, αλλά η Αστυνομία ζήτησε η αναμέτρηση να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Οι Καρδιτσιώτες όμως αντιδρούν και ήδη ετοιμάζονται η αναμέτρηση να διεξαχθεί Σάββατο αντί Κυριακής και με κόσμο…

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, το δημοτικό στάδιο της Καρδίτσας δεν είναι διαθέσιμο, καθώς σ’ αυτό γίνονται έργα και ήδη έχουν φτάσει στην επισπορά, για να είναι έτοιμος ο αγωνιστικός χώρος σε 2-3 εβδομάδες, καλώς εχόντων των πραγμάτων. Έτσι, η Αναγέννηση αναγκάζεται να… ξεσπιτωθεί, και ήδη έχει δώσει τον αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα Πόντου στο Πανθεσσαλικό, ενώ αγωνίστηκε με τον Ηρακλή Λάρισας στο Αλκαζάρ.

Στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Λάρισας, θεατές δεν υπήρχαν, με την επίσημη δικαιολογία να είναι η εκτέλεση έργων στο Αλκαζάρ! Αυτήν τη φορά οι Καρδιτσιώτες δεν είναι διατεθειμένοι να αγωνιστούν σε εντός έδρας παιχνίδι και μάλιστα θεσσαλικό ντέρμπι χωρίς κόσμο, γιατί χάνονται και έσοδα. Με δεδομένο όμως ότι ένα θεσσαλικό ντέρμπι θα διεξαχθεί σε άλλο θεσσαλικό νομό (Καρδίτσα και Βόλος συναντιούνται στη Λάρισα…) και ενώ παράλληλα την ίδια ώρα στο Αλκαζάρ θα διεξάγεται το παιχνίδι ΑΕΛ-Θεσπρωτός, η εισήγηση των Αρχών είναι να γίνει το παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών!

Η πλευρά της Αναγέννησης δεν το δέχεται όπως προαναφέραμε αυτό και ήδη ενημέρωσε τη Νίκη Βόλου ότι θα χειριστεί αυτή το θέμα. Δύο είναι τα σενάρια από εκεί και πέρα, μιας και η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας δεν μπορεί να διαχειριστεί την επιτήρηση δύο αγώνων την ίδια ημέρα και ώρα στην πόλη. Το ένα είναι να ζητήσει αλλαγή ημέρας η Αναγέννηση για το δικό της παιχνίδι, και αυτό προσανατολίζεται να κάνει σύμφωνα με πληροφορίες, ώστε η αναμέτρηση να διεξαχθεί Σάββατο! Από την άλλη, υπάρχει και το σενάριο να ζητήσει από την ΑΕΛ και τον Θεσπρωτό ν’ αλλάξουν ημέρα στο δικό τους παιχνίδι, κάτι που όπως καταλαβαίνει κανείς είναι πιο απίθανο να γίνει…

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση πάντως, την Πέμπτη θα γίνει η συνάντηση για τα μέτρα ασφαλείας και αναλόγως των εξελίξεων θ’ αποφασιστεί το τι τελικά θα γίνει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.