Πιθανό το κάλεσμα για συμμετοχή σε πόστα από τον Ολυμπιακό Βόλου

Για κάθε τμήμα του συλλόγου και την ποδοσφαιρική ομάδα

Οι μέρες περνούν και οι φίλαθλοι περιμένουν τις εξελίξεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου, ελπίζοντας ότι έστω το ελάχιστο νεότερο θα έρθει στο προσκήνιο στην εκδήλωση το βράδυ της Τετάρτης 8 Ιουνίου.

Με τις επαφές να συνεχίζονται και τα μέλη του ΔΣ του Ερασιτέχνη να συνεχίζουν συζητήσεις και επαφές, έχοντας δείξει προς την κατεύθυνση της εξεύρεσης χορηγών για την οικονομική στήριξη, δεν αποκλείεται κάποια πρώτα στοιχεία να έρθουν στο προσκήνιο στην εορταστική εκδήλωση για τη συμπλήρωση 85 ετών του Ολυμπιακού Βόλου.

Την ίδια στιγμή, και με φόντο τη Γενική Συνέλευση που θα διεξαχθεί κατά πάσα πιθανότητα στο τρίτο δεκαήμερο του τρέχοντος Ιουνίου δεν αποκλείεται να γίνει και άνοιγμα από την πλευρά του Ερασιτέχνη προς τον κόσμο για τη διοικητική στελέχωση των τμημάτων. Όπως έχουμε τονίσει, με τον Ολυμπιακό Βόλου να έχει αυτήν τη στιγμή έξι τμήματα εγγεγραμμένα στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ, χρειάζονται άτομα για να αναλάβουν καθήκοντα και καίρια πόστα στο καθένα από αυτά, καθώς σε ορισμένα παρατηρείται και… λειψανδρία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ορισμένα άτομα να «φορτώνονται» με καθήκοντα πέρα από τις δυνάμεις τους, οπότε κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ένα κάλεσμα από την πλευρά του Ερασιτέχνη να ενισχύσουν τουλάχιστον με την παρουσία και τη δραστηριοποίησή τους την όλη προσπάθεια, είτε πρόκειται για την ποδοσφαιρική ομάδα είτε για άλλο τμήμα.

Από την άλλη, τα μέλη του ΔΣ καλούνται να βρίσκονται σε εγρήγορση, καθώς το μετεωρολογικό δελτίο για το βράδυ της Τετάρτης κάνει λόγο για καταιγίδα, οπότε θα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση σε ανοιχτό χώρο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.