Πλάνα από την αρχή για τη Νίκη Βόλου…

Την ώρα που εδώ και δέκα μέρες οι ομάδες δεν μπορούν καν να προπονηθούν, και οι επαγγελματίες αθλητές χάνουν αρκετό από το έδαφος που είχαν κερδίσει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι υπεύθυνοι της Νίκης Βόλου παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις, ελπίζοντας ότι σύντομα οι παίκτες θα μπορέσουν να βρεθούν μαζί για να προπονηθούν, αν και οι εξελίξεις δεν είναι ευοίωνες.

Οι ατομικές προπονήσεις συνεχίζονται για τους «κυανόλευκους», ακολουθώντας και το πρόγραμμα που έχουν λάβει αλλά και τις διαδικτυακές οδηγίες σε τακτά χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ωστόσο μία ομαδική προπόνηση υπερκαλύπτει όλες αυτές τις κινήσεις, οι οποίες γίνονται αναγκαστικά. Ομαδική προπόνηση δεν μπορούν προφανώς να κάνουν και οι «κυανόλευκοι», οπότε ουσιαστικά το τεχνικό επιτελείο καταστρώνει και αυτό τα πλάνα του για μία μίνι προετοιμασία όταν θα δοθεί η δυνατότητα να βρεθούν όλοι μαζί στο γήπεδο.

Το επιτελείο της Νίκης αλλά και ο προπονητής, Στάικος Βεργέτης, επικοινωνούν συχνά-πυκνά με τους παίκτες και βρίσκονται κοντά τους, ειδικά με τους ξένους που έχουν εγκλωβιστεί και αυτοί στην περίεργη κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία. Αυτό που τονίζεται εξάλλου σε όλους είναι να παραμένουν προσεκτικοί και να τηρούν όλα τα μέτρα για την προστασία της υγείας του, ώστε να μην βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων, με τον κορωνοϊό να παραμονεύει σε κάθε περίπtωση. Εξάλλου είναι πολύ σημαντικό για όλους να διατηρούν αισιοδοξία και καλή ψυχολογία, και η προσπάθεια επικεντρώνεται και σ’ αυτό το κομμάτι από πλευράς προπονητή και διοίκησης. Οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες για όλους, οπότε η έξτρα προσπάθεια απαιτείται σε όλα τα επίπεδα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.