Πλήρης με Φωκικό ο Γ.Σ. Αλμυρού, που πήρε Λουκά

Ο Λουκάς με τη φανέλα της Αναγέννησης με τον Ολυμπιακό Β.

Πλήρης θα είναι ο Γ.Σ. Αλμυρού στο ματς έδρας με τον Φωκικό την Κυριακή στις 15.00 στο Αθ. Ραγάζος, με τον Στέλιο Αρσένο να μην έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών ή καρτών. Οι Αλμυριώτες κατάφεραν να πάρουν ανάσα με το τρίποντο στα χαρτιά επί της Αναγέννησης Καρδίτσας που αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα, μετά από τρεις σερί ήττες, φτάνοντας στους 22 βαθμούς και προωθούμενοι στην 3η θέση, ενώ απέκτησαν και παίκτη από την καρδιτσιώτικη ομάδα, τον γεννημένο στις 22/9/99 Θοδωρή Λουκά. Ο νεαρός επιθετικός χαφ, που ανήκει στον Απόλλωνα Λάρισας, με τον οποίο έχει 4 συμμετοχές στη Football League τη σεζόν 17-18, είχε σκοράρει στην ήττα με 2-1 της πρώην ομάδας του στο Πανθεσσαλικό στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η ανακοίνωση: «H επιτροπή ποδοσφαίρου του Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου επιθετικού μέσου Θοδωρή Λουκά. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής ανήκε τη φετινή χρονιά στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, όπου είχε 13 συμμετοχές και 1 γκολ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 αγωνιζόταν στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ, όπου και ανήκει, στο πρωτάθλημα της Football League. Tέλος η Επιτροπή ποδοσφαίρου ευχαριστεί τη Διοίκηση του ΑΠOΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ για τη μεσολάβηση της απόκτησης του εν λόγω ποδοσφαιριστή».

Πάντως, ο παίκτης δε θα έχει δικαίωμα συμμετοχής την Κυριακή, αφού δε βγήκε το δελτίο του, αλλά θα μπορεί να υπολογίζεται για το ματς με τον Ολυμπιακό Β. την επόμενη Τετάρτη.

Οι Αλμυριώτες θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, στην οποία έχουν κατακτήσει μόλις τους εννιά από τους 22 βαθμούς τους, έχοντας δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα απέναντι σε μία ομάδα, που έκανε πολλές μεταγραφές και προσπαθεί ν’ ανακάμψει, ευρισκόμενη στην 12η θέση με 11 βαθμούς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.