Πλήρης ο ΓΣ Αλμυρού στη Λάρισα απέναντι στον Ηρακλή

Πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες μετρά στις τελευταίες επτά αγωνιστικές στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ο ΓΣ Αλμυρού, με τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία να πλησιάζει ολοένα και πιο κοντά, ειδικά μετά την επικράτηση επί του Θησέα Αγριάς την περασμένη Κυριακή. Πλέον το σύνολο του Αλέξανδρου Κούρτογλου προετοιμάζεται για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου στη Λάρισα και απέναντι στον τοπικό Ηρακλή, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, θέλοντας να προσθέσει στη συλλογή του ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

Μετά από πάρα πολύ καιρό εξάλλου ο ΓΣ Αλμυρού δεν μετρά απώλειες, αφού όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή τους, μετά και την επιστροφή των Δερμιτζάκη και Ζαφειρίδη, οπότε καλώς εχόντων των πραγμάτων η ομάδα θα παραταχθεί πλήρης απέναντι στον Ηρακλή Λάρισας. Έτσι, οι πιθανότητες για την επίτευξη ενός θετικού αποτελέσματος αυξάνονται, δεδομένης και της καλής ψυχολογίας που έχει επιτευχθεί μετά τις συνεχόμενες κατακτήσεις βαθμών.

«Έχουμε κάνει ένα σερί που μας δίνει και βαθμολογική δυναμική αλλά και ψυχολογία» επιβεβαιώνει με δηλώσεις του στο «Magnesiasports» ο προπονητής της ομάδας, Αλέξανδρος Κούρτογλου, επιβεβαιώνοντας όμως και αυτός ότι ο ΓΣ Αλμυρού έχει μία δύσκολη αποστολή μπροστά του. «Είναι ίσως το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι τώρα. Αλλά δεν έχουμε πετύχει ακόμη τον στόχο μας. Οπότε κρίνεται επιτακτική η ανάγκη να πάμε στη Λάρισα για να διεκδικήσουμε τη νίκη» σημείωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, ειδικά στην έδρα της, όπως και εμείς. Βέβαια έχουμε τη σκοπιμότητα εμείς, οπότε θέλουμε τους βαθμούς για να πετύχουμε όσο πιο γρήγορα την παραμονή».

Για το ποιο είναι το βαθμολογικό όριο για την παραμονή; Ο τεχνικός του ΓΣ Αλμυρού θεωρεί ότι έξι ακόμη βαθμοί, δύο νίκες δηλαδή, μπορούν να επιφέρουν την επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου, σημειώνοντας όμως ότι αυτά είναι μόνο υπολογισμοί, καθώς όλα κρίνονται στο γήπεδο. Εξάλλου απομένουν πέντε αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, και όλοι καλούνται να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.