Πλήρης θέλει τη νίκη απέναντι στον Σβορώνο

Ολοκληρώνει την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός Βόλου

Χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα, και με το σύνολο των παικτών να είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου, μπαίνει στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για τον αγώνα με τον ΓΑΣ Σβορώνου, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 20/11 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League 2.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης μετράει μόνο παρόντες, και πέρα από το πρακτικό κομμάτι, η προετοιμασία είχε και το μεσημέρι της Πέμπτης βίντεο, ώστε οι παίκτες να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι. Σίγουρα, το 2-0 από την ΑΕΠ Κοζάνης έχει μείνει πίσω, αλλά ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου κάνει συνεχώς επισημάνσεις στους παίκτες του για όσα έγιναν την πρώτη αγωνιστική και δεν πρέπει να ξαναγίνουν, αλλά και για όσα δεν είδε και περιμένει να δει εντός αγωνιστικού χώρου την Κυριακή. Άλλωστε, στο πρώτο μάλιστα εντός έδρας παιχνίδι για φέτος, στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από το θετικό αποτέλεσμα.

Περιμένουν να έχουν πλήρη εικόνα για το γήπεδο

Αναγκαστικά, ο Ολυμπιακός Βόλου θ’ αγωνιστεί στο γήπεδο του Στεφανοβίκειου, με τα μέλη της διοίκησης να ελπίζουν ότι δεν θα χρειαστεί ξανά να διανύσουν αυτήν τη διαδρομή.

Από το Σάββατο θα έχουν και πλήρη εικόνα για την κατάσταση που θα βρίσκεται το γήπεδο, μιας και θα έχει προηγηθεί η αναμέτρηση μεταξύ του γηπεδούχου Διαγόρα με τον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας για την 3η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΘ. «Ένα παιχνίδι είναι, να βγει και να μην υπάρξει ξανά θέμα γηπέδου» είναι πάντως η μόνιμη ατάκα στα χείλη των μελών του Ολυμπιακού Βόλου, που τη Νεάπολη «έκλεισαν», αλλά Νεάπολη δεν βλέπουν! Υπενθυμίζεται ότι ακόμη και στην περίοδο της προετοιμασίας, μόλις ένα φιλικό μπόρεσαν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι» εκεί, αυτό με αντίπαλο τον ΠΟ Ελασσόνας !

Έρχεται επιβαρυμένος ο ΓΑΣ Σβορώνου

Μπορεί ο Ολυμπιακός Βόλου να είχε όλη την εβδομάδα στη διάθεσή του για προετοιμασία, ωστόσο ο αντίπαλός του προέρχεται από παιχνίδι, αφού στο πλαίσιο του κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας, το απόγευμα της Τετάρτης αντιμετώπισε τον Πιερικό, από τον οποίο και αποκλείστηκε, με το λιτό όμως 1-0.

Περισσότερη σημασία πάντως έχει το γεγονός ότι οι παίκτες του Νίκου Θεοδοσιάδη αγωνίστηκαν για 120 λεπτά, αφού η αναμέτρηση οδηγήθηκε στην παράταση, με τον Πιερικό να σκοράρει στο 103’ με τον Πιτσόλη. Αυτή η επιβάρυνση μπορεί και να παίξει τον ρόλο της ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου, μπορεί και όχι…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.