«Πλησιάζουμε στο τέλος, λίγη υπομονή» για τον Ολυμπιακό Βόλου

Συλλογική προσπάθεια και διοικητικό-οικονομικό σχήμα η λύση;

Νέο ΔΣ είχαν το απόγευμα της Δευτέρας τα μέλη του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937, με το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας να αποτελεί το βασικό αντικείμενο συζήτησης, και στέλνουν μήνυμα προς τον κόσμο να κάνει λίγη υπομονή ακόμη.

Αυτό τόνιζε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Νίκος Τσεκούρας, παραπέμποντας όμως σε σημερινή επίσημη ανακοίνωση από πλευράς ΑΣ για τις επόμενες εξελίξεις. Αυτό πάντως που οριοθετείται με λίγη περισσότερη ακρίβεια πλέον, αν και πάλι γενικά χρονικά, είναι η διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη εντός Ιουνίου, όπου όλα τα θέματα θα τεθούν επί τάπητος, και τα τελευταία στοιχεία δείχνουν προς ένα μεικτό σχήμα διοίκησης ενόψει της συμμετοχής στην ομάδα στη Γ’ Εθνική.

Οι συζητήσεις με υποψήφιους χρηματοδότες για τη νέα χρονιά έγιναν και γίνονται και όπως φαίνεται κάποια αποτελέσματα έχουν ήδη προκύψει Αυτό όμως δεν μεταφράζεται απαραίτητα σε έναν ισχυρό χρηματοδότη που θα αναλάβει όλο το βάρος της νέας χρονιάς, αλλά πιθανότατα σε μία διοικούσα επιτροπή απαρτιζόμενη από διάφορα άτομα που θέλουν να συνεισφέρουν οικονομικά ο καθένας όσο μπορεί, τόσο από την περιοχή του Βόλο και της Μαγνησίας (χαρακτηριστικό παράδειγμα ο επιχειρηματίας από τον χώρο της εστίασης για τον οποίο φημολογείται ότι έχει δείξει μία θετική στάση σε κρούση που δέχθηκε) όσο και από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, και όχι μόνο…

Aπό εκεί και πέρα στο πλαίσιο αυτής της συμμετοχικής προσπάθειας, αυτό που μπορεί να προκύψει είναι μία άσκηση διοίκησης από μέλη του Ερασιτέχνη. Σε εποχές οικονομικής ένδειας και στενότητας ίσως αυτή η παρακινδυνευμένη λύση να μοιάζει και η πιο λογική αυτήν τη στιγμή.

Το ζητούμενο από εκεί και πέρα είναι να μην προκύψουν προβλήματα σε ένα τέτοιο σχήμα, και να φανεί αν αυτό μπορεί να λειτουργήσει έτσι ώστε ο Ολυμπιακός Βόλου να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και όχι μία συντηρητική χρονιά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.