Πολίτης στο «Magnesiasports»: «Πρώτη φορά 41 πόντους και 10 τρίποντα»

Στο παιχνίδι του ΓΣ Αλμυρού απέναντι στους Τιτάνες Παλαμά

Η Γ’ Εθνική μπάσκετ δεν έχει επίσημη στατιστική υπηρεσία, αλλά σίγουρα οι αριθμοί που πέτυχε και αυτήν την αγωνιστική ο Μιχάλης Πολίτης προκάλεσαν κάτι περισσότερο από εντύπωση, με τον ίδιο άλλωστε να παραδέχεται ότι πρώτη φορά σημείωσε 41 πόντους σε επίσημο παιχνίδι, αλλά και πρώτη φορά πέτυχε 10 τρίποντα, πετυχαίνοντας διπλό ρεκόρ.

Ο ίδιος δεν θυμάται πιο είναι η αμέσως μικρότερη παραγωγικότητα (αν δεν κάνει λάθος ήταν 37), αλλά θυμάται ότι στα τρίποντα μέχρι την περασμένη Κυριακή απέναντι στους Τιτάνες Παλαμά, το ρεκόρ του ήταν εννέα, δηλαδή 27 πόντοι… «Ήταν όταν αγωνιζόμουν στην ΑΕ Λειβαδιάς» θυμάται ο ίδιος, και πρόκειται για την περίοδο 2009-2010 και πάλι στη Γ’ Εθνική κατηγορία και πάλι. Είναι δεδομένο πάντως ότι ο Πολίτης έχει γυρίσει όλες τις μικρότερες εθνικές κατηγορίες, εκτός της Α1 αν και είχε ακόμη και σχετικά πρόσφατα πρόταση να ενταχθεί σε σύλλογο της Basket League, και έχει φορέσει τη φανέλα αρκετών ομάδων…!

Όσον αφορά τη νίκη επί των Τιτάνων Παλαμά, που ήταν κι αυτοί ιδιαίτερα παραγωγικοί επιθετικά, ο Πολίτης αναφέρει ότι ήταν η ομαδική δουλειά που έφερε και τη δική του απόδοση και το θετικό αποτέλεσμα που κρατάει ψηλά στη βαθμολογική κατάταξη τον ΓΣ Αλμυρού.

Τώρα έρχεται ένα παιχνίδι με χαρακτηριστικά ντέρμπι Μαγνησίας, αφού η «νεοφώτιστη» Ανόρθωση είναι αυτή που υποδέχεται τον ΓΣ Αλμυρού. «Έχει έμπειρους παίκτες η Ανόρθωση που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και σοβαροί για να πάρουμε αυτό που θέλουμε» σχολιάζει σχετικά ο Πολίτης.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.