Πολύτιμη ισοπαλία για τη Δήμητρα, 2-2 στην Ελασσόνα (φωτογραφίες)

Πεπκολάι και Μπουμπούκης οι σκόρερ για τους «πράσινους»

Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων η Δήμητρα Ευξεινούπολης κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στην Ελασσόνα απέναντι στον τοπικό ΠΟΕ, με τον Μπουμπούκη να πετυχαίνει το πολύτιμο γκολ για την ομάδα του, και ενώ οι Ελασσονίτες είχαν προηγηθεί 2-0 στο σκορ!

Για την ακρίβεια, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 28’ με φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή της Δήμητρας. Η μπάλα έφτασε στον Χαλάτση και αυτός με τακουνάκι παραβίασε την εστία του Σταυράκη για το 1-0.  Η Δήμητρα προσπάθησε ν’ αντιδράσει και στο 39΄ο Καμπέρης σουταρε, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γούπου.

Στο δεύτερο μέρος και στο 54’ όμως ήρθε και το δεύτερο τέρμα για τον ΠΟΕ. Σε μία ακόμη φάση διαρκείας, ο Ιγγλέζος σούταρε για ν’ αποκρούσει ο Σταυράκης. Η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό, στη συνέχεια βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εσίας της Δήμητρας, ενώ στην επαναφορά ο Γκουντρουμπής με κοντινή προβολή την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 2-0 για τον ΠΟΕ.

Το έργο για τη Δήμητρα έγινε πιο δύσκολο, αν και στο 58’ σε εκτέλεση φάουλ του Βουρδάκη λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι για να περάσει άουτ. Τελικά το πρώτο γκολ για τη Δήμητρα ήρθε στο 65’, καθώς ο Πεπκολάι εκμεταλλεύτηκε μακρινή πάσα του Στεφανή και έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή, και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Γούπο (πρώην συμπαίκτες στον ΠΟΕ) κάνοντας το 2-1.

Ενώ ο χρόνος περνούσε σε βάρος της Δήμητρας, στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε το γκολ της ισοφάρισης. Ο Στεφανής για δεύτερη φορά στο ίδιο ματς έκανε γέμισμα από την άμυνα, ο Πεπκολάι πήρε την κεφαλιά στη γωνία της μικρής περιοχής, τροφοδοτώντας τον Μπουμπούκη στο πίσω δοκάρι και με κεφαλιά εξ επαφής έκανε το τελικό 2-2.

ΠΟ Ελασσόνας: Γούπος, Καραμούλας, Νταμπώσης, Λαγός, Φουρκιώτης, Κοντοθανάσης (46’ Ιγγλέζος), Γκαμπέτας (46’ Αρσένης), Χαλάτσης, Γκουντρουμπής (63’ Τόλιος), Ματούλας (63’ Μπούσιας), Καραγκούνης (75’ Μουστάκας).

Δήμητρα Ευξεινούπολης: Σταυράκης, Λάμπος, Στεφανής, Γαλανόπουλος, Φαράντος, Καμπέρης (66’ Μαυροζούμης), Καρράς, Διαμαντόπουλος (66’ Μπουμπούκης), Βουρδάκης, Πεπκολάι, Σιόβας (46’ Δημητρίου).

Το φωτογραφικό υλικό αποτελεί ευγενική παραχώρηση του κου Ανδρέα Νικούλη (Ράδιο Ελασσόνα). 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.