Ποντάρει στις δυνάμεις του ο Ολυμπιακός Βόλου

Δεν φοβίζει η πρωτοπόρος Κοζάνη

Οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου επέστρεψαν στις προπονήσεις και ετοιμάζονται πλέον να υποδεχθούν την πρωτοπόρο στη βαθμολογική κατάταξη ΦΣ Κοζάνη την Κυριακή στις 15:00 και στη Νεάπολη, με τον αντίπαλο να μην φοβίζει σε καμία περίπτωση τους «ερυθρόλευκους».

Γενικότερα, το πρόγραμμα για την Κοζάνη δεν ήταν και το πιο δύσκολο μέχρι τώρα, χωρίς ωστόσο να μειώνει κανείς την αγωνιστική αξία της. Πρόκειται σίγουρα για ένα καλό σύνολο, αλλά σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να κερδίσει και σ’ αυτό το παιχνίδι, με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας να είναι ικανοποιημένο και γενικά και σε ειδικά σημεία από την προσπάθεια που καταβάλλουν οι παίκτες. Τόσο ικανοποιημένο, που ίσως και να ήθελε τελικά κάτι παραπάνω από το παιχνίδι με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου!

Όσον αφορά την προπόνηση της Τετάρτης, σ’ αυτήν δεν συμμετείχε ο εκ των αρχηγών της ομάδας, Φίλιππος Σκοπελίτης, λόγω κάποιων ενοχλήσεων στους προσαγωγούς. Ωστόσο η απουσία του μοιάζει προληπτική, και πιθανότατα θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της Κυριακής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.