Πούλησε 300 διαρκείας ο Ρήγας Φεραίος!

Μπορεί να μη γνωρίζουμε αν θα επιτρέπεται οι φίλαθλοι να παρακολουθούν παιχνίδια την επόμενη σεζόν λόγω του κορωνοϊού, αλλά οι φίλοι του Ρήγα Φεραίου και γενικότερα η κοινωνία του Βελεστίνου στέκεται δίπλα στην ομάδα. Απόδειξη γι’ αυτό είναι πως η διοίκηση έχει πουλήσει μέχρι στιγμής 300 διαρκείας, αριθμός πολύ μεγάλος, που δεν τον φτάνουν ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.

Ο πρόεδρος του Ρήγα Φεραίου, Κώστας Γιάτσιος (φωτό), δήλωσε σχετικά στο Magnesiasports:

“Είναι ενθαρρυντικό ότι παρ’ όλη την αβεβαιότητα για το αν θα υπάρξει η παρουσία κόσμου στα γήπεδα τη νέα σεζόν, ο κόσμος του Βελεστίνου ανταποκρίνεται φέτος περισσότερο από κάθε άλλη φορά, καθώς δώσαμε 300 εισιτήρια διαρκείας. Παράλληλα και οι επιχειρηματίες της περιοχής και όχι μόνο στηρίζουν την προσπάθειά του Ρήγα και όλα αυτά μας δίνουν δύναμη και κουράγιο, για να επιτύχουμε τον σκοπό μας”.

Θα στερηθεί το γήπεδό του πιθανότατα στον β’ γύρο

Σημειωτέον ότι η πώληση 300 διαρκείας αποκτά μεγαλύτερη αξία, αν λάβει κανείς υπόψη ότι πιθανότατα από τον Ιανουάριο και μετά ο Ρήγας θα δώσει τα παιχνίδια που είναι γηπεδούχος στο γήπεδο του Αερινού, καθώς είναι γνωστό σε όλους πως στο στάδιο του Βελεστίνου θα γίνουν μία σειρά από έργα ύψους 600.000 ευρώ.

Γι’ αυτό το θέμα ο κ. Γιάτσιος δήλωσε: “Στις συνομιλίες που κάναμε με τον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου εγώ και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Σιουμουρέκης πληροφορηθήκαμε ότι την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων θα ξεκινήσουν τα έργα στο στάδιο του Βελεστίνου, κάτι που σημαίνει ότι στο δεύτερο γύρο θα αναγκαστούμε να χρησιμοποιήσουμε ως έδρα το γήπεδο του Αερινού, όπου ο δήμος προτίθεται να κάνει εργασίες σε ό,τι αφορά τον φωτισμό και τα αποδυτήρια, ενώ  ο αγωνιστικός χώρος είναι σε καλή κατάσταση. Αυτό πιθανόν να μας επηρεάσει, γιατί το “σπίτι” μας είναι το στάδιο του Βελεστίνου”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.