Πρασσάς: «Ο Διαγόρας κατέκτησε αυτό που δικαιούταν»

O Θανάσης Πρασσάς
Σχολιάζοντας την κατάκτηση της πρώτης θέσης από την ομάδα του Στεφανοβικείου

Κάθε λόγο να είναι χαρούμενος έχει ο πρόεδρος του Διαγόρα Στεφανοβικείου, Θανάσης Πρασσάς, καθώς η ομάδα του κατέκτησε δικαίως την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με το όνειρο να συνεχίζεται και στη διαδικασία των  μπαράζ.

Μιλώντας στο «Μagnesiasports», o πρόεδρος του Διαγόρα Στεφανοβικείου έδωσε τα συγχαρητήρια στον προπονητή Στέλιο Αρσένο και στους παίκτες της ομάδας, κρατώντας χαμηλούς τους τόνους για τη συνέχεια. «Θεωρώ ότι κατακτήσαμε αυτό που δικαιούμασταν. Από την πρώτη στιγμή, αν και ο στόχος της ομάδας δεν ήταν τα μπαράζ και η πρώτη θέση, αποδείξαμε ότι μπορούμε να διατηρηθούμε σ’ αυτήν. Είναι ξεκάθαρα έργο προπονητή στον οποίο και αξίζουν τα συγχαρητήρια, όπως και στους ποδοσφαιριστές» τονίζει αρχικά ο Θανάσης Πρασσάς.

Από εκεί και πέρα; Όπως χαρακτηριστικά συμπληρώνει: «Είμαστε πολύ περήφανοι για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, και αποτελεί ένα επίτευγμα που μπορεί να μην επαναληφθεί ποτέ ξανά στην ιστορία της ομάδας. Θα προσπαθήσουμε για ό,τι καλύτερο και στη διαδικασία των μπαράζ».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.