Πρασσάς στο «Magnesiasports»: «Αισιοδοξούμε για παραμονή του Διαγόρα στη Γ’ Εθνική»

O Θανάσης Πρασσάς

Μπορεί οι ομάδες της Γ’ Εθνικής να περίμεναν από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ τη σχετική απόφαση για το μέλλον της κατηγορίας και κυρίως για το αν και ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν, ωστόσο παραμένουν σε αναμονή τουλάχιστον μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο, αφού απόφαση δεν ελήφθη για μία ακόμη φορά… Μία από τις ομάδες που παραμένουν σε εγρήγορση είναι φυσικά ο Διαγόρας Στεφανοβικείου, καθώς ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία και σε ανάλογη απόφαση της ΕΠΟ, προκειμένου η χρονιά να μην πάει χαμένη και να γίνουν σχέδια για κάτι καλύτερο την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

«Εμείς περιμένουμε να βγει μία απόφαση προκειμένου να ξεκινήσουμε τον προγραμματισμό μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Μας ενδιαφέρει να βγει αυτή η απόφαση και να ακολουθήσει και η δική μας γενική συνέλευση» τόνισε στο «Magnesiasports» o πρόεδρος και ισχυρός άνδρας του Διαγόρα Στεφανοβικείου, Θανάσης Πρασσάς, ελπίζοντας ότι η νέα χρονιά θα βρει τον σύλλογο και πάλι στη Γ’ Εθνική. Βέβαια, είναι δεδομένο ότι το σύνολο των ομάδων που βρίσκονται στην ίδια θέση με τον Διαγόρα Στεφανοβικείου αγωνιούν και απορούν γιατί δεν έχει ληφθεί σχετική απόφαση μέχρι τώρα, ωστόσο μόνο υποθέσεις μπορούν να γίνουν γι’ αυτήν τη χρονική παράταση. «Δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η καθυστέρηση. Μπορεί να έχει να κάνει με τη διαδικασία της αναδιάρθρωσης του ποδοσφαίρου γενικά, ίσως με το θέμα της Football League για τους πρώτους των ομίλων της Γ’ Εθνικής» προσπαθεί να εκτιμήσει ο κ. Πρασσάς, εκφράζοντας πάντως την αισιοδοξία ότι στο τέλος θα εξασφαλιστεί η παραμονή για την ομάδα του.

«Φυσικά και ελπίζουμε, αφού σε όλα σχεδόν τα σενάρια που έχουν  ακουστεί τον τελευταίο καιρό, εκτός αν αλλάξει κάτι εκτός απροόπτου, θεωρώ ότι η ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία» δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του Διαγόρα Στεφανοβικείου, τονίζοντας ότι εφόσον επιτευχθεί αυτό, πρέπει να ακολουθήσει μία ΓΣ για τα διοικητικά, και από εκεί και πέρα ως πιο έμπειροι οι διοικούντες θα προχωρήσουν για κάτι καλύτερο.

Για τον ρόλο του ισχυρού άνδρα του Διαγόρα Στεφανοβικείου, από την επόμενη αγωνιστική περίοδο πάντως, ο ίδιος ο Θανάσης Πρασσάς τονίζει ότι: «Εδώ είμαστε για να προσφέρουμε». Οπότε όλοι περιμένουν τις οριστικές αποφάσεις της ΕΠΟ…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.