Πρασσάς στο Magnesiasports: «Δεν έχει γίνει τίποτε για τη στήριξη των ομάδων»

O Θανάσης Πρασσάς

Οι απόψεις που εξέφρασε ο πρόεδρος της Δήμητρας Ευξεινούπολης, Αναστάσιος Δεληζήσης, για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι ομάδες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, εκφράζονται από την πλειοψηφία των παραγόντων, με τον πρόεδρο του Διαγόρα Στεφανοβικείου Θανάση Πρασσά, να τις συνυπογράφει και να τονίζει ότι παρά τις οχλήσεις προς τους υπευθύνους ήδη από το προηγούμενο καλοκαίρι, δεν δόθηκε καμία απάντηση, και προφανώς δεν υπήρξε κάποιο ουσιαστικό μέτρο στήριξης.

«Είχαμε έρθει σε συνεννόηση οι ομάδες από το καλοκαίρι και στείλαμε δύο μάλιστα επιστολές και προς την ΕΠΟ. Ωστόσο απάντηση δεν πήραμε σε καμία από τις δύο» αναφέρει ο πρόεδρος του Διαγόρα Στεφανοβικείου, επισημαίνοντας ότι ούτε τα έξοδα διαιτησίας μειώθηκαν, ούτε ελαφρύνσεις δόθηκαν από την πλευρά Πολιτείας και Ομοσπονδίας.

Τι μπορεί να γίνει; Η επανεκκίνηση της αγωνιστικής δράσης όσο πιο γρήγορα γίνεται είναι απολύτως αναγκαία σύμφωνα με τον Θανάση Πρασσά, καθώς όσο περνάει ο χρόνος τόσο πιο πίσω πηγαίνουν οι ομάδες. «Αν αρχίσουμε μετά τον ερχομό του νέου έτους θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για όλους. Ας μην ξεχνάμε ότι και οι παίκτες στηρίζονται στις ομάδες και αντιμετωπίζουν και αυτοί δυσκολίες πλέον» είναι το σχόλιο του προέδρου του Διαγόρα Στεφανοβικείου, για να συμπληρώσει: «Όντως η Πολιτεία πρέπει να βοηθήσει, ακόμη και καλύπτωντας τα έξοδα για τεστ κορωνοϊού για να αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Δεν γίνεται διαφορετικά και δεν μπορούμε απλά να περιμένουμε».

Όπως σε όλες τις ομάδες, έτσι και στον Διαγόρα οι παίκτες βρίσκονται σε συνεννόηση με το τεχνικό επιτελείο και ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα συντήρησης, που φυσικά δεν μπορεί να υποκαταστήσει την ομαδική καθημερινή προπόνηση. Το θετικό είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχει καταγραφεί κρούσμα κορωνοϊού στις τάξεις της ομάδας, ενώ το αρνητικό έχει να κάνει με την διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς ο Διαγόρας ήταν σε φόρμα και πήρε εξαιρετικά αποτελέσματα. Οπότε με τη διακοπή, όλοι φοβούνται μήπως η ομάδα χάσει τον ρυθμό της…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.