Πρασσάς στο «Magnesiasports»: «Λυπηρό το ότι ο καιρός περνάει χωρίς ενημέρωση»

O Θανάσης Πρασσάς
Περιμένοντας την έναρξη της Γ’ Εθνικής

Η Γ’ Εθνική, πέρα από τα τοπικά πρωταθλήματα, είναι το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου για το οποίο έχουν ειπωθεί τα λιγότερα όσον αφορά το μέλλον του, και μόλις εσχάτως αφού ο χρόνος περνάει και είναι αδυσώπητος, ήρθαν στο προσκήνιο σενάρια για το τι μέλλει γενέσθαι. Ένας γύρος ή ακόμη και οριστική διακοπή έχουν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων, ωστόσο κάτι έστω ανεπίσημο από την πλευρά της ΕΠΟ δεν έχει μεταφερθεί στους προέδρους και στα ΔΣ των συλλόγων, με τον πρόεδρο του Διαγόρα Στεφανοβικείου, Θανάση Πρασσά να χαρακτηρίζει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί ως τουλάχιστον λυπηρή.

«Δεν μας έχει ενημερώσει κανείς για τίποτα και δεν φαίνεται να ασχολείται κανείς με την κατηγορία στην οποία συμμετέχουμε» σχολίασε σε πρώτη φάση σχετικά ο πρόεδρος του Διαγόρα Στεφανοβικείου για να συμπληρώσει ότι: «Το λυπηρό είναι ότι ο καιρός περνάει και θα υπάρξει μεγάλο πλήγμα και για τους ποδοσφαιριστές και για όλους».

Βέβαια, ένα ενδιαφέρον για τη Γ΄ Εθνική ήρθε από την πλευρά της Ένωσης Super League 2-Football League και από τον πρόεδρό της, Λεωνίδα Λεουτσάκο, που σε συνέντευξή του τόνισε ότι θα ζητήσει τη στήριξη των UEFA και FIFA τόσο για τα πρωταθλήματα της Ένωσης, όσο και για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής. «Κάθε βοήθεια και στήριξη είναι φυσικά καλοδεχούμενη» σχολίασε σχετικά ο Θανάσης Πρασσάς. «Τα σωματεία από την πρώτη ημέρα και οι παράγοντές τους, γιατί στην τσέπη τους στηρίζεται η κατηγορία, είχαν σπαταλήσει κάποια χρήματα ώστε να τρέξει το πρωτάθλημα και πρέπει να βοηθηθούν. Πρέπει να κοιτάξουμε πότε θα ξεκινήσουμε και πάλι» συμπλήρωσε.

Την ίδια στιγμή, ο Θανάσης Πρασσάς αναφέρει ότι ήδη ο σύλλογος έχει τελειώσει τη συλλογή και κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών για την εγγραφή του στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων και περιμένει το τυπικό κομμάτι της διαδικασίας ώστε αυτή να ολοκληρωθεί. Μέσα στις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξει και η σχετική ανακοίνωση από πλευράς ΓΓΑ και για τον Διαγόρα Στεφανοβικείου, με τον πρόεδρό του να τονίζει ότι καλώς έγινε η διαδικασία για το Μητρώο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.