Προχωρά με Νταόπουλο ο Ολυμπιακός Βόλου-Έγινε η συνάντηση με το ΔΣ του Ερασιτέχνη

Προκειμένου ν' αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας

Για τις 12 το μεσημέρι είχε οριστεί το ραντεβού ανάμεσα στο ΔΣ του Ολυμπιακού Βόλου και στον Γιάννη Νταόπουλο, και έστω και αν άργησε λίγο ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας να βρεθεί στα γραφεία του συλλόγου στην παραλία του Βόλου, η συνάντηση έγινε και όλα δείχνουν ότι βγαίνει… λευκός καπνός!

Με θέα το λιμάνι και τον Παγασητικό, οι δύο πλευρές συζήτησαν για αρκετή ώρα, και είναι χαρακτηριστικό ότι η είσοδος στα γραφεία του Ολυμπιακού Βόλου δεν επιτρεπόταν ακόμη σε άτομα που έχουν άμεση σχέση με τον σύλλογο, έστω και ασχολούμενοι με άλλα τμήματα. Εκεί, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, οι δύο πλευρές επιβεβαίωσαν τη διάθεση της συνεργασίας ανάμεσά τους, με τον Γιάννη Νταόπουλο να έχει ηγετική θέση στην προσπάθεια που θα κάνει το ποδοσφαιρικό τμήμα στη Γ’ Εθνική για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αυτομάτως, καταλαβαίνει κανείς ότι τα δεδομένα πλέον αλλάζουν για τον Ολυμπιακό Βόλου, εφόσον υπάρξουν εκατέρωθεν επίσημες ανακοινώσεις που θα επιβεβαιώνουν τη συμφωνία. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι διοικούντες δεν μένουν συγκρατημένοι, αφού επιμένουν στο ότι η ομάδα μπορεί να χτιστεί από την αρχή και να έχει στέρεες βάσεις, με την καθοριστική συνδρομή του Γιάννη Νταόπουλου.

Αναμένονται διευκρινίσεις και λεπτομέρειες

Απομένει βέβαια να διευκρινιστούν πολλά. Σίγουρα η συμμετοχή του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία θα είναι η πλέον σημαντική στην ποδοσφαιρική ομάδα, ηγούμενος της επιτροπής που θ’ αναλάβει να τη διαχειριστεί και να την καθοδηγήσει. Άγνωστο παραμένει ακόμη πιο θα είναι ακόμη το διοικητικό σχήμα, με τον πρόεδρο του ΑΣ Νίκο Τσεκούρα να επισημαίνει στη συνέντευξη Τύπου-παρουσίαση του προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη, ότι ο ΑΣ είναι αυτός που αποφασίζει.

Βέβαια, τον πρώτο λόγο στα οικονομικά με βάση τη συνδρομή του αναμένεται να έχει ο κ. Νταόπουλος, ενώ θα πρέπει να φανεί αν ο ίδιος θα επιβλέπει την όλη προσπάθεια, ή αν θα υπάρχει άτομο εμπιστοσύνης του, που θα ενεργεί εξ ονόματός του εφόσον αυτός θα είναι στις ΗΠΑ, όπου κατοικοεδρεύει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Αυτά βέβαια, θα προκύψουν και από τις ανακοινώσεις που αναμένονται για τη σύναψη της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.