Προχωρά σε ανακοινώσεις η Νίκη και κλείνει το ρόστερ

Δύο μεταγραφές που έχουν ουσιαστικά ολοκληρωθεί αναμένεται ν’ ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες από τη Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου, καθώς έχει κλείσει το θέμα με τους Δημήτρη Λόλα και Παναγιώτη Φιλιππόπουλο και τυπικά.

Έτσι, οι «κυανόλευκοι» ενισχύονται στη ρακέτα τόσο με εμπειρία όσο και με ταλέντο, με τους δύο ψηλούς να είναι και οι ίδιοι έτοιμοι να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό στην ομάδα για τη νέα χρονιά, στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Ουσιαστικά με τις ανακοινώσεις των συγκεκριμένων προσθηκών κλείνει και το ρόστερ, όπως αναφέρουν εκπρόσωποι της Διοικούσας Επιτροπής της Νίκης Βόλου, και το βάρος από εκεί και πέρα πέφτει στους Ανδρέα Μαύρο και Γιώργο Κοσμάτο, στο πλαίσιο έναρξης της προετοιμασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η δουλειά φυσικά αναμένεται να είναι αρκετή για όλους, ώστε να είναι προετοιμασμένοι στον μέγιστο δυνατό βαθμό για ένα πρωτάθλημα με ιδιαιτερότητες, καθώς άλλαξαν τα δεδομένα και με περισσότερους ομίλους στην κατηγορία αλλά και με τις ομάδες να κινούνται με βάση την εποχή του… κορωνοϊού. Άγνωστο παραμένει εξάλλου ακόμη αν οι αγώνες θα ξεκινήσουν με θεατές στις κερκίδες, κάτι που επηρεάζει ως έναν βαθμό και τον σχεδιασμό για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και φυσικά τα έσοδα από τα εισιτήρια, τόσο διαρκείας όσο και ημέρας.

Τέλος, όσον αφορά και πάλι τα μεταγραφικά, η Νίκη Βόλου δεν «καίγεται» για την απόκτηση άλλου παίκτη, εκτός και αν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση. Αυτή έχει να κάνει τουλάχιστον σ’ αυτήν τη φάση με τον Βολιώτη γκαρντ Γιώργο Μαυρογιάννη, που προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας, και αγωνίζεται συνεχώς, ειδικά τα τελευταία χρόνια, σε ομάδες της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Η πλευρά της Νίκης έχει καταθέσει την πρότασή της στον παίκτη, ο οποίος όμως μελετά και τις προτάσεις που έχει στη διάθεσή του από την Α2 Εθνική, κάτι που φυσικά καθιστά δύσκολη την περίπτωσή του για τους «κυανόλευκους». Ωστόσο οι διοικούντες ελπίζουν ότι μπορεί να γίνει η έκπληξη και θα περιμέουν την απάντηση του παίκτη μέχρι και τις αρχές Αυγούστου τουλάχιστον.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.