Προχωρά σε κινήσεις η μπασκετική Νίκη Βόλου

Μετά τις ανανεώσεις συμβολαίων των Σαριμπαλίδη και Λόλα και τη μεταγραφή του 22χρονου φόργουρντ Φώτη Ξενιτίδη, η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου κινείται σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου να σχηματιστεί ένα δυνατό ρόστερ που θα διεκδικήσει αποτελεσματικά την επίτευξη των στόχων της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας και πάλι.

Ήδη οι συζητήσεις με διάφορους παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα από την περσινή χρονιά έχουν «φουντώσει» τις τελευταίες ημέρες και δεν αποκλείεται σύντομα να οριστικοποιηθεί η παραμονή τους. Οι επαφές βρίσκονται στην τελική τους ευθεία με τον Λαρισαίο σέντερ Παναγιώτη Φιλιππόπουλο και μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας οι δύο πλευρές θα καταλήξουν, ενώ ακολουθούν οι τελικές συζητήσεις με τον Σάκη Κουτίνα. Από την άλλη, ο Αποστόλης Κωστούλας που εντάχθηκε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο στο ρόστερ των «κυανόλευκων» αναμένεται ν’ αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της μπασκετικής του πορείας.

Την ίδια στιγμή, στη Διοικούσα Επιτροπή της Νίκης Βόλου προτάθηκαν αρκετοί παίκτες, οι οποίοι εξετάζονται τόσο από τα μέλη της διοίκησης όσο και από το τεχνικό επιτελείο. Μάλιστα δύο εξ αυτών είναι ο 23χρονος Λαρισαίος γκαρντ Σίλας Τσούμας με εμπειρία τόσο από τη Β’ όσο και από την Α2 Εθνική, έχοντας αγωνιστεί με τον ΓΣ Λαρισαίων 1928 και τον Ερμή Αγιάς στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, αλλά και με τον ΑΣ Καρδίτσας την τελευταία αγωνιστική περίοδο. Ωστόσο δύσκολα θα προχωρήσει κάποιο ενδιαφέρον από πλευράς Νίκης Βόλου σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ενώ το ίδιο φαίνεται ότι ισχύει και για τον 24χρονο γκαρντ Γιάννη Τσιούλκα, που την τελευταία χρονιά αγωνίστηκε στη Basket League ως μέλος της ΚΑΕ Λάρισα και επίσης έχει προταθεί στους «κυανόλευκους».

Σε κάθε περίπτωση, η διοικούσα επιτροπή της Νίκης Βόλου κρατά τον πήχη χαμηλά, θέλοντας μεν να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ αλλά σε καμία περίπτωση να μην κάνει την υπέρβαση που θα τη βγάλει εκτός προγραμματισμού. Στο πλαίσιο αυτό οι συζητήσεις με το δίδυμο του τεχνικού επιτελείου είναι καθημερινές και οι εξελίξεις αναμένονται σύντομα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.