Προχωρά τoν σχεδιασμό της η Νίκη Βόλου-Πρόταση για Ομάρ Αμπούντ

Συνεχείς οι αναφορές παικτών στους «κυανόλευκους»

Oι πρώτες ανανεώσεις συμβολαίων έγιναν, όπως και μεταγραφικές κινήσεις, με τη Νίκη Βόλου να ενισχύεται το επόμενο χρονικό διάστημα και στη θέση του τερματοφύλακα αλλά και επιθετικά.

Oνόματα λέγονται πολλά, οι αναφορές από την πλευρά των στελεχών της «κυανόλευκης» ΠΑΕ είναι ελάχιστες και συγκεκριμένες και απομένει να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις τουλάχιστον, όπως για την περίπτωση του τερματοφύλακα Νίκου Μπουργάνη που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, ή αν θα αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον για τον Γιώργο Μάναλη, όπως σημειώνουν δημοσιεύματα του αθηναϊκού Τύπου, κάνοντας λόγο και για ενδιαφέρον της Αναγέννησης Καρδίτσας για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Γενικά πάντως, μιας και η Νίκη Βόλου έλαβε την αδειοδότηση από την ΕΠΟ για μία ακόμη χρονιά, τα στελέχη της μπορούν να κινηθούν ελεύθερα στο μεταγραφικό πεδίο χωρίς περιορισμούς, και από την άλλη δέχονται συνεχώς προτάσεις για παίκτες. Για παράδειγμα εσχάτως έχει προταθεί και ο Κενυάτης Ομάρ Αμπούντ, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Μαγνησία» το Σάββατο 02/07, που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και έχει μείνει ελεύθερος από την ΑΕΛ, με την οποία αγωνίστηκε την τελευταία αγωνιστική περίοδο, ενώ αρκετοί είναι οι παίκτες που έχουν προταθεί και για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Σε κάθε περίπτωση, όπως έχουμε αναφέρει ξανά, οι κινήσεις της Νίκης θα είναι συγκεκριμένες, κρατώντας ένα σταθερό κορμό τουλάχιστον 15 παικτών και προσθέτοντας κομμάτια στο «κυανόλευκο» παζλ με στόχο να κάνουν τη διαφορά. Περιμένοντας να διαμορφωθούν οι συσχετισμοί στο πρωτάθλημα της Super League 2 (το καλοκαίρι αναμένεται να είναι ακόμη πιο «καυτό») θα ανακοινωθεί και επισήμως ποιοι θα είναι οι στόχοι για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. 

Άλλωστε, ο Αλέκος Βοσνιάδης έχει κάνει λόγο για σταθερά βήματα (ένα κάθε φορά όπως έχει επισημάνει) οπότε η Νίκη μπορεί και να στοχεύει σε κάτι περισσότερο από την 4η θέση στην οποία τερμάτισε την τελευταία αγωνιστική περίοδο.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.